به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کدوبره یک غذای ساده مازندرانی است که مواد اولیه آن کدو سبز، تخم مرغ، گوجه و سیب زمینی است. تهیه این غذای سنتی کمتر از ۴۰ دقیقه زمان میبرد. در مرحله پایانی پخت غذا میتوانید روی آن کمی فلفل سیاه و پونه بپاشید و در قابلمه را بگذارید تا کمی عطر و بوی غذا و ادویه با هم مخلوط شود. برای خوشمزهتر شدن این خوراک میتوانید روی آن کمی پنیر پارمزان یا پروسس رنده کنید. روی غذا را میتوانید با ماست خامهای تزیین کنید. کدوبره را میتوانید به عنوان ناهار، شام یا میان وعده میل کنید.
مواد لازم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
کدوی سبز متوسط: ۵ عدد
گوجه فرنگی متوسط: ۵ عدد
پیاز بزرگ: ۱ عدد
تخم مرغ: ۲ تا ۳ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل پخت
پیاز را خرد و سرخ کنید.
نمک و زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
سیب زمینی نگینی را به پیاز داغ اضافه کرده و با همدیگر تفت دهید.
شعله گاز را روی حالت متوسط قرار دهید و در تابه را به مدت ۵ تا ۷دقیقه بگذارید.
کدوها را حلقه حلقه خرد کرده و پس از پخته شدن سیب زمینیها به مواد اضافه کرده و برای چند دقیقه با یکدیگر سرخ کنید.
در این مرحله گوجه فرنگیهای خرد شده و تخم مرغها را نیز روی آنها ریخته و شعله را کمتر کنید.
در تابه را بگذارید و اجازه بدهید غذا روی شعله کم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.
پس از آماده شدن آن را سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/