تاکنون ۵۱ هزار و ۷۴۲ متقاضی کشاورزی در مازندران موفق به دریافت هزار و ۳۴۹ میلیارد تومان تسهیلات از محل اعتبارات تکلیفی شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسین نگهدار معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۶۸ هزار بهره بردار بخش کشاورزی پارسال به مبلغ ۳ هزار و ۱۳۰ میلیارد تومان از سوی جهاد کشاورزی مازندران به بانک‌های عامل معرفی شدند که با وجود محدودیت‌های اعتباری تاکنون ۵۱ هزار و ۷۴۲ متقاضی موفق به دریافت هزار و ۳۴۹ میلیارد تومان تسهیلات از محل اعتبارات تکلیفی شدند.

او با بیان اینکه جذب اعتبارات پارسال از محل تسهیلات تکلیفی نسبت به سال ۹۷ حدود ۴۵ درصد رشد داشته است، افزود: علاوه بر سرفصل‌های تکلیفی سازمان جهاد کشاورزی، پارسال بانک‌های استان از محل اعتبارات داخلی ۵ هزار و ۲۵۳ میلیارد تومان به ۱۳۱ هزار و ۴۴۵ متقاضی بخش کشاورزی تسهیلات پرداخت کردند.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران گفت: برای هماهنگی در پرداخت تسهیلات بانکی و برای ایجاد اشتغال و پایداری در تولید، کارگروه‌هایی شامل بسته رونق تولید، اقتصادی و توسعه سرمایه‌گذاری، توسعه اقتصادی در سرمایه‌گذاری و کمیته تخصصی تسهیل و رفع موانع تولید وظیفه نظارت بر فرآیند معرفی تا جذب تسهیلات بانکی را بر عهده دارند.


بیشتر بخوانید: توصیه به باغداران برای مقابله با موج گرمای شدید


او با بیان اینکه پارسال در کارگروه بسته رونق تولید به ۲۱۱ متقاضی ۱۴۲ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد، افزود: اعتبارات بسته رونق تولید با هدف جلوگیری از تعطیلی واحد‌ها و حمایت از واحد‌های دارای مشکل است و براساس شیوه نامه و دستورالعمل ابلاغی به استان و ثبت نام متقاضیان در سامانه بهین یاب با عاملیت تمامی بانک‌های استان نسبت به پرداخت آن اقدام می‌شود.

نگهدار گفت: فعالیت کارگروه اقتصادی و توسعه سرمایه گذاری بر اساس برنامه ابلاغی تولید و اشتغال از ابتدای سال ۹۸ آغاز شد و در این کارگروه تمامی متقاضیان برای توسعه کمی و کیفی واحد‌های تولیدی، بخشی از سرمایه ثابت و سرمایه در گردش مورد نیاز را با عاملیت بانک‌های کشاورزی، پست بانک و توسعه تعاون و ثبت نام در سامانه سیتا دریافت می‌کنند.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی مازندران افزود: هزار و ۶۵۶ طرح کشاورزی پارسال به مبلغ هزار میلیارد ریال برای بهره‌مندی از تسهیلات تکلیفی به بانک عامل معرفی شد.

او گفت: متقاضیانی که سال گذشته در سامانه سیتا ثبت‌نام کردند با سود بانکی ۷ تا ۱۵ درصد متناسب با نوع طرحی تولیدی نسبت به دریافت تسهیلات اقدام کردند در سال جاری هم پس از ابلاغ شیوه نامه و دستورالعمل مربوط به این فرآیند ادامه خواهد داشت.

نگهدار با بیان اینکه تجهیز و نوسازی ناوگان ماشین‌آلات کشاورزی یکی از طرح‌هایی است که برای توسعه مکانیزاسیون با هدف ارتقاء کمی و کیفی و در چارچوب برنامه اقتصاد مقاومتی از محل خط اعتباری ویژه مکانیزاسیون برای آن ردیف اعتباری درنظر گرفته شد، گفت: سال گذشته اعتبار مصوب برای این بخش ۷۳۸ میلیارد ریال بود که با جذب ۱۸۷ درصدی مبلغ ۱۳۸ میلیارد تومان جذب شد و نقش بسزایی در تامین ماشین آلات کشاورزی بویژه خرید دستگاه نشاکار داشته است.

او افزود: امسال هم در مرحله نخست با بهره‌مندی از ردیف اعتباری مبلغ ۱۰۲ میلیارد تومان به استان ابلاغ شد و برای ارتقاء سطح کشت مکانیزه برنج در ۱۰۰ هزار هکتار برای ۲۵۰ دستگاه نشاکار از سوی کشاورزان خریداری انجام شد.

انتهای پیام/ م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار