براساس چهارمین فراخوان دوره هشتم برنامه نانومچ، صاحبان طرح‌های نانویی که نمونه اولیه محصول خود را تولید کرده اند می‌توانند از یکم تا بیستم خرداد برای ثبت طرح‌های خود اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از بارزترین شاخصه‌های کشور، پتانسیل انسانی بسیار بالا و دستاورد‌های با کیفیت است، بسیاری از دستاورد‌های پژوهشگران و فناوران در داخل کشور، به‌دلیل عدم بهره‌مندی از زیرساخت حمایتی لازم برای تجاری شدن و آشنا نبودن آن‌ها با فرایند توسعه فناوری و محصول، امکان ورود به صنعت را پیدا نمی‌کنند.

ستاد توسعه فناوری نانو در راستای حمایت از تجاری سازی دستاورد‌های این حوزه، تولید ثروت و گسترش تفکر کارآفرینی در کشور، از فناوران و شرکت‌های فعال در این حوزه در قالب برنامه طرح‌های نوآورانه (Nano Match) حمایت می‌کند.

نانومچ یک برنامه دائمی با رویکرد حمایت از طرح‌های حوزه فناوری نانو است. فناوران، شرکت‌های نوپا، پژوهشگران و جامعه دانشگاهی به عنوان طرف عرضه و شرکت‌های صنعتی و سرمایه گذاران خطرپذیر و مستقل به عنوان طرف تقاضا، از جمله مخاطبان این برنامه هستند.


بیشتر بخوانید: رونق زیست‌فناوری پزشکی با فعالیت ۶ شتاب‌دهنده


در این برنامه طرح‌هایی پذیرفته می‌شود که نمونه اولیه‌ای از آن‌ها ساخته شده و مبتنی بر نیاز صنعت باشد، مشابه داخلی نداشته و یا در صورت وجود مشابه نسبت به آن کیفیت و خواص بهتر یا هزینه کمتری داشته باشند، انطباق محصول با تعاریف نانو نیز از دیگر شاخص‌های مهم در پذیرش طرح‌ها است.

هشتمین دوره برنامه نانومچ، از مهرماه سال جاری آغاز و تاکنون سه مرحله فراخوان برگزار شده است. مجموعه طرح‌های دریافتی در این سه فراخوان، در دست ارزیابی قرار گرفته و نتایج برخی از آن‌ها، از طریق پرتال به متقاضیان اعلام شده است.

فراخوان سوم که از تاریخ ۱۵ بهمن‌ماه سال گذشته آغاز و تا ۱۵ اسفندماه ادامه داشت، تحت تأثیر شیوع ویروس کووید-۱۹ قرار گرفت و بسیاری از مخاطبان، با محدودیت‌هایی در دسترسی به اطلاعات و مستندات لازم برای ثبت طرح مواجه شدند.

بیست خرداد آخرین مهلت ثبت نام

در همین راستا، نانومچ تصمیم به برگزاری یک مرحله فراخوان جدید گرفته است که از ابتدای خردادماه، لغایت بیستم این ماه ادامه خواهد داشت و صاحبان طرح‌های نانویی که نمونه اولیه محصول خود را تولید کرده‌اند، می‌توانند نسبت به ثبت طرح خود اقدام کنند.

گفتنی است؛ طرح‌های دریافتی، از چهار جنبه «معیار‌های فنی»، «معیار نو بودن»، «معیار نانویی بودن» و «معیار تجاری» مورد ارزیابی قرار گرفته که البته در صورت احراز شرایط در ارزیابی‌های اولیه و حضور در جلسه مصاحبه حضوری، موارد مرتبط با تعامل و انگیزه تیمی نیز مدنظر قرار می‌گیرد.

نانومچ، از تمامی تیم‌هایی که به نمونه اولیه بهینه دست یافته و از انگیزه و تمرکز لازم برای توسعه طرح نوآورانه خود برخوردارند، دعوت می‌کند با ثبت طرح در این فراخوان و پذیرش در برنامه، از حمایت‌های در دسترس برای توسعه نمونه اولیه و آمادگی جهت ورود به صنعت و بازار، بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار