غلامی گفت: برقراری ارتباط ارگانیک صندوق‌های پژوهش و فناوری با شورای عالی عتف باید از فعالیت‌هایی باشد که در اولویت قرار گیرد.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، چهل و ششمین جلسه کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی کشور، امروز (دوشنبه) با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزارتخانه،  علی وحدت، دبیر کارگروه صندوق و با رعایت فاصله‌گذاری هوشمند در محل سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم و به صورت مجازی با دیگر اعضای کارگروه برگزار شد.

در این جلسه وزیر علوم با اشاره به سیاست‌های کلان صندوق گفت: باید سیاست‌های کلان صندوق را در یک تعریف کلی مشخص کنیم، زیرا هم منابع محدود است و هم نیاز‌ها گسترده.

غلامی با تاکید بر لزوم کاربردی کردن صندوق‌ها جهت تبدیل علم و فناوری به ثروت به نقش صندوق‌های پژوهش و فناوری در حمایت از ایده‌ها و ابداعات و اختراعات پژوهشگران و نخبگان علمی و دانشگاهی کشور و حرکت در مسیر تولید و شکوفایی اشاره کرد.

او افزود: در این شرایط، برقراری ارتباط ارگانیک صندوق‌های پژوهش و فناوری با شورای عالی عتف باید از فعالیت‌هایی باشد که در اولویت قرار گیرد.

در ادامه این نشست مجازی، مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، با اشاره به فرآیند‌های اجرایی، تدوین استاندارد‌ها و شیوه‌نامه‌ها را از مهم‌ترین امور برشمرد و گفت: تفکیک شیوه‌نامه‌ها از دستورالعمل‌ها، ارائه صورت‌های مالی صندوق‌های پژوهش و فناوری در سایت‌های صندوق، استفاده از شرکت‌های حسابرسی حرفه‌ای در ساختار نظارتی صندوق‌های پزوهش و فناوری و همکاری با شورای عالی عتف از نکات حائز اهمیتی است که باید به آن توجه شود.

بازدید از صندوق‌های تازه تاسیس در جهت نظارت بر فعالیت صندوق‌ها

وحدت دبیر کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری نیز در این نشست، با اشاره به کار‌های انجام شده این دبیرخانه در سال گذشته اظهار کرد: بازدید از صندوق‌های تازه تاسیس که در جهت نظارت جامع بر فعالیت صندوق‌ها صورت گرفت، بازدید و ارزیابی‌های دوره‌ای با بررسی صورت‌های مالی حسابرسی شده و ارزیابی آیین‌نامه‌های مالی و تسهیلاتی و جلسه با اعضای هیات مدیره و مدیر عامل از فعالیت‌های کارگروه در سال گذشته بوده است.

او درخصوص اهم برنامه‌های سال ۱۳۹۹ گفت: اعطای مجوز از طریق برنامه توسعه صندوق‌های پژوهش و فناوری و بهبود فرآیند‌های اعطای مجوز و در حوزه توانمندسازی و هدایت از طریق حمایت از دوره‌های اموزشی و حمایت از تور‌های علمی، نشست‌های هم‌اندیشی فصلی و حضور در نمایشگاه‌های تخصصی داخلی و خارجی انجام خواهد پذیرفت.

وحدت به اهم برنامه‌های کارگروه در حوزه نظارت در سال ۱۳۹۹ اشاره کرد و افزود: تدوین شیوه‌نامه ارزیابی و نظارت بر فعالیت و ارکان صندوقها، تدوین دستورالعمل ناظر بر ضمانت‌نامه‌ها، تدوین شیوه‌نامه بازدید‌های دوره‌ای از صندوق‌ها و ارائه صورت‌های مالی استاندارد از فعالیت‌های نظارتی این دبیرخانه به شمار می‌رود.

 انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار