به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بین غذاهای سرد، سالاد الویه یکی از آن خوش خوراکهاست که به عنوان یک پیش غذا یا غذای کامل به خصوص در مهمانیها سرو میشود. در ادامه میخواهیم طرز تهیه سالاد الویه دریایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
میگو آب پز ۳۰۰ گرم
فیله ماهی شیر متوسط ۱ عدد
سیب زمینی ۷۵۰ گرم
خیارشور ۲۰۰ گرم
نخود سبز ۱ قوطی
تخم مرغ آب پز شده سفت ۴ عدد
هویج آب پز ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
خامه ۱/۲ فنجان
سس مایونز ۲ فنجان
سرکه یا آبلیمو ۴ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
فیله ماهی و میگو را با پیاز، هویج، ۲ قاشق آبلیمو، کمی نمک و یک لیوان آب بگذارید که پخته شود و آب آن کاملاً کشیده شود.
سیب زمینی را بعد از آب پز شدن پوست بگیرید، خیلی ریز خرد کنی.
استخوانهای ماهی را جدا کنید و گوشت آن را خرد کنید.
هویج و خیار شور را خرد و با کلیه مواد خرد شده مخلوط کنید و در ظرف بزرگی بریزید.
تخم مرغ را بعد از خردکردن با بقیه آبلیمو، روغن زیتون، خامه، نصف مقدار سس مایونز، کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.
در یک ظرف مناسب مواد سالاد الویه را بریزید و آن را به شکل دلخواه درست کنید.
بقیه سس مایونز را با کاردک بر سطح سالاد بکشید و با خیار شور، گوجه فرنگی گل شده، جعفری، تعدادی زیتون و نخود فرنگی روی آن را تزئین کنید.
منبع: سر آشپز پاییون
انتهای پیام/