در گزارش زیر طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گردو را ریز خرد کنید، ژامبون مرغ را هم ریز خرد کنید. سپس سیــنه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی آب لیمو پخت ریشه ریشه کنید. پیازچه‌ها را شسته و ریز به صورت حلقه حلقه خرد کنید.

مواد لازم برای کیک مرغ

سیــنه مرغ:دو عدد
ژامبون مرغ:۲۵۰ گرم
پیازچه:نیم کیلو
گردو:۲۵۰ گرم
نان تست:به میزان لازم
ماست:یک سوم سس مایونز مصرفی
سس مایونز:به میزان لازم
خامه:۱۰۰ گرم

طرز تهیه کیک مرغ:

سینه مرغ را با یک عدد پیاز، نمک، فلفل و مقداری آب لیمو بپزید. پیازچه‌ها را هم به صورت حلقه حلقه خرد کنید.

گردو و ژامبون را هم ریز خرد کنید، مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. همه مواد خرد شده را داخل آسیاب سبزی خرد کن بریزید.

ماست را هم با سس مایونز و خامه مخلوط کنید و به مواد خرد شده اضافه کنید تا مایه نرمی بدست بیاید.

لبه‌های قهوه‌ای نان تست را ببرید و نان‌ها را در یک ردیف کف ظرف مورد نظرتان بچینید و از مواد آماده شده به اندازه یک لایه ۲ سانتی روی نان بمالید.

وقتی تمام سطح نان را با مایه پوشاندید یک لایه نان دیگر روی مایه کیک بگذارید و به همین شکل تا تمام شدن مواد این لایه‌ها را ادمه دهید. البته بهتر است کیک دو طبقه شود.

چون ممکن است لایه بیش از حد، باعث جدا شدن لایه‌ها شود.

روی لایه آخر و دیواره کیک را با سس مایونز کاملا بپوشانید و برای اینکه روی کیک را رنگی کنید میتوانید از آب لبو، یا آب تره و یا هویج استفاده کنید.

کاهو را ریز خرد کنید و دیواره‌های اطراف کیک را با کاهو یا پیازچه خرد شده بپوشانید و روی کیک را هم با هر چیزی که به فکرتان میرسد تزیین کنید. فقط سعی کنید تا عطر و طعم کیک را تغییر ندهید.

بهتر است سس مخلوط ماست و خامه را به اندازه کم و در چند مرحله درست کنید، چون میزان سس بستگی به مواد کیک شما دارد که چقدر سس جذب کند.

ترفند‌هایی برای خوشمزه‌تر کردن کیک مرغ:

مایه کیک مرغ باید غلظت مایه سالاد الویه را داشته باشد؛ و مواد را میتوانید طبق سلیقه تان تغییر دهید. مثالا می‌توانید اندازه ماست و سس مایونز را کم یا زیاد کنید. تعداد تخم مرغ‌ها و مقدار مرغ را بیشتر و یا کمتر کنید.

می‌توانید در مایه کیک هر نوع ژامبونی را که دوست داریید و یا از گوشت بوقلمون به جای گوشت مرغ استفاده کنید.

کناره‌های نان تست را ببرید و به شکل مثلث برش دهید و سالاد مرغ را بین دو تکه از نان‌ها قرار دهید و به دلخواه روی آن را تزیین کنید و از کاغذ شیرینی در زیرش استفاده کنید تا به شکل شیرینی‌تر در بیاید.

میتوانید از نخود فرنگی، هویج، ذرت، شوید و یا هر چیز دیگری که دوست داشتید در مواد کیک استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک مرغ

کیک مرغ جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۰ دقیقه
کیک مرغ را می‌توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.