در این مطلب دستورالعمل تهیه خیارشور یک روزه خانگی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

طرز تهیه خيار شور يک روزه خانگیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خيارشور هم از آن خوشمزه های وسوسه انگيزی است كه اگر حتی به تنهايی هم داخل يخچال باشد و نگاهتان با آن بيفتد، محال است كه يكی از آن را برندارید و نخورید.

اين مدل خيار شورخيلی خوشمزه است و در عين حال بسيار راحت، يعنی نه احتياج هست كه آب را بجوشانيد و خنک كنيد و نه حتی خيار و سبزی ها را بعد از شستن خشک كنيد به اين ترتيب كه كافی است چند تا از شيشه هايی را كه درهای فلزی دارند مثل شيشه های رب، سس مايونز، ترشی و غيره را كه مواد داخل آن را استفاده كرديد دور نیندازيد، اول به اندازه يک بند انگشت داخل شيشه را سركه سفيد بريزيد و خيارهايی كه شستيد ( ولی اصلاً احتياجی نيست كه خشک باشند هم خيار و هم سبزی )

به ترتيب و منظم كنار هم داخل شيشه مي چينيم و لابه لای خيارها برای هر شيشه دو تا دانه فلفل و سه تا حبه سير و از سبزی ها، شويد و ترخون هر كدام دو، سه شاخه، داخل شيشه را پر می كنيم و بعد داخل يک پارچ به ازای هر يک ليوان آب (مستقيم از آب شير)، يک قاشق غذاخوری نمک مي ريزيم و خوب هم می زنيم و داخل شيشه ها را از آب نمک پر می كنيم و در شيشه ها را كيپ كرده و آن ها را می گذاريم داخل يک قابلمه و داخل قابلمه را آب می ريزيم طوری كه حداقل دو سوم از ارتفاع شيشه ها را آب بپوشاند و بعد قابلمه را می گذاريم روی شعله گاز تا آب داخل قابلمه به جوش بياید.

قسمت مهم آن اين است كه وقتی رنگ خيار به رنگ خيارشور در آمد شعله را خاموش می كنيم ولی اجازه می دهيم كه داخل همان آب جوش در قابلمه بمانند تا كاملاً سرد شوند و بعد شيشه ها را می گذاريم داخل يخچال، كافی است يک شب بماند و فردای آن قابل خوردن است.

فقط حتماً بايد داخل يخچال نگهداری شود ضمناً می توانيد بعد از آماده شدن از داخل شيشه در بياوريد و داخل دبه های پلاستيكی بريزيد كه كمترین جا را داخل يخچال بگيرند، وقتی مهمان داريد و مثلاً می خواهید الويه به مقدار زياد درست كنيد احتياج نيست كه بروید و خیلی خيارشور بخريد، اين روش به شما كمک می كند كه هم صرفه جويی كنيد و هم يک شبه مقدار زیادی خيار شور بدون مواد نگهدارنده داشته باشيد كه مطمئن هستيد که سالم هستند.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رها
۰۲:۴۰ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۶ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
عالی بود
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
محمدحسین
۱۵:۱۱ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
سپاس مجدد
Switzerland
محمدحسین سالاری
۰۱:۵۷ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
سلام
به سهم خودم از مطالب مفیدتون ممنونم؛ موفق باشید.
Sweden
مجید
۲۱:۳۲ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
ممنون بخاطر مطالب جالب و مفیدتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۵ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
وقتی شیشه ها راداخل قابلمه سراجاق گاز بگذاریم آب که جوش بخورد شیشه ها مبشکنه فکر اینجا را نکرده بودید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
من همیشه از این روش استفاده می کنم و شیشه اصلا نمیشکنه
Iran (Islamic Republic of)
سعیدحیدری
۱۹:۴۶ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
سلام،چندبارازاین روش استفاده کردم اما شیشه هازمانی که آب داخل قابلمه جوش آمد شکست،لذا مجبورشدم ازروش دیگری استفاده کنم که البته زمان براست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۷ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
سلام خیلی ممنون همیشه دلم میخواست خودم درست کنم ولی فکر میکردم خوب نمیشه حالااین روش شمارو امتحان میکنم
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۴:۴۹ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
اگه به جای سرکه سفید ، سرکه قرمز بریزیم ایرادی داره؟
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۲۱:۵۰ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
خیر . ایرادی نداره
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۱:۰۶ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
سلام من همیشه خیارشور درست میکنم ولی با آب جوش خیلی زمان میبرد تا رنگ خیارشور بگیرند این روش خیلی خوبه ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۴ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
ممنون عالی بود
من خیارشورخیلی دوست دارم
ممنون که
طرزتهیه سریع روگذاشتین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۱ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۴ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
ممنون‌ممنون‌سپاس‌از‌صلیقه‌شما
Iran (Islamic Republic of)
محمد علی
۰۷:۲۹ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
خیلی خیلی عالی ترجمه شده بود لذت بردیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۶ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
طرز تهیه خیار شور به زبان فارسی دری