به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان و پنیر و هندوانه از ترکیبات خوشمزهای است که طرفداران بسیاری دارد. با کمی ذوق و خلاقیت میتوانید این ترکیب ساده را به ساندویچ هندوانهای مدرن و مجلسی تبدیل کنید و در میهمانیها سرو کنید. این دسر ساده و خوشمزه انتخابی عالی برای پذیرایی شب یلداست.
مواد لازم
هندوانه ۱/۴ یک هندوانه متوسط
برگ نعنا تازه ۱ دسته
پنیر خامهای یا ماسکارپونه ۲۲۵ گرم
نان تست ۴ عدد
روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه:
پنیر خامهای را داخل کاسهای بریزید. برگهای نعنا را ریز خرد کنید و به پنیر اضافه کنید. کمی پنیر را بچشید و اگر لازم بود کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
نانهای تست را از وسط برش بزنید تا برشهای مثلثی داشته باشید. روی آنها کمی روغن زیتون بمالید. نانهای تست را چند دقیقه تست کنید (با تستر، فر، مایکروفر، ساندویچ ساز…) تا برشته و ترد شوند.
اجازه دهید نانها کمی خنک شوند، سپس ترکیب پنیر و نعنا را روی نانها بمالید. هندوانه را درست به شکل و ضخامت نان تست برش بزنید. یک برش هندوانه روی هر نان تست قرار دهید. برشهای هندوانه را در ظرف سرو بچینید و سرو کنید. نیازی به قرار دادن این دسر در یخچال نیست.
نکته: به جای پنیر خامهای میتوانید از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/