در گزارش زیر طرز تهیه خورش هویج تبریزی مجلسی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش هویج تبریزی‌ها از جمله غذا‌های سنتی و مجلسی استان آذربایجان شرقی است که هم با مرغ و هم با گوشت گوسفندی طبخ می‌شود. در گذشته این خورش به جای هویج با زردک طبخ می‌شد که شبیه هویج بود و شیرینی کمتری هم داشت.

زمان طبخ این خورش خوشمزه و اصیلی تبریزی کوتاه است و اگر فوت و فن این خورش ساده و سریع را بلد باشید طعم ملس آن هوش از سرتان می‌پراند.

مواد لازم برای ۶ نفر

گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم

هویج درشت: ۴ عدد خلالی خرد شده

آلو بخارا یا آلو خورشتی: ۸ عدد

پیاز درشت: ۱ عدد نگینی خرد شده

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سبک و سرخ شوند. گوشت گوسفندی که به صورت خورشتی خرد شده را به پیاز‌ها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.

به گوشت ادویه اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی ادویه گرفته شود. حالا رب گوجه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. وقتی که رنگ رب باز شد و طعم خامی آن گرفته شود مقداری آب جوش به سبک سایر خورش‌ها اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز بپزد.

در این فاصله هویج‌ها را با رنده درشت رنده کنید و در کمی روغن روی حرارت ملایم گاز تفت دهید. وقتی کمی تفت خورد درب ظرف را بگذارید تا هویج‌ها کمی بپزند و نرم شوند.

سپس یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ به هویج اضافه کنید. وقتی گوشت خورش پخت هویج‌های تفت داده شده را به همره آلو‌ها به خورش اضافه کنید و نمک خورش را هم اندازه کنید.

اجازه بدهید در این مرحله هم خورش روی شعله ملایم گاز جا افتاده و به روغن بیفتد.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Turkey
ناشناس
۱۴:۲۵ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
در این رویش هویج حالت آب پز بخود میگیره بهتر است هویج خلال شده را کامل سرخ کنیم بعدا رب با آب گرم در یک پیاله هم بزنیم باز شود مقدار لازم زعفران و ادویه اضافه کنیم روی هویج بریزیم در شعله ملایم بزاریم بپزه بد گوشت و الو را به کنارش اضافه کنیم به مدت ده دقیقه هم با گوشت خوب پخته خوب جا افتاد بعد میل فرماید