در مطلب زیر طرز تهیه یک صبحانه عالی و متفاوت را یه شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر دنبال یه کیک صبحانه خوشمزه و جدید هستید، همراه ما باشید و کیک تست را برای صبح جمعه تهیه کنید.

مواد لازم :

نان تست ۱۲ عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
برای فیلینگ:
پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم
شکر ۱/۳ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
برای مخلوط تخم مرغی:
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۳/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق

طرز تهیه کیک فرنچ تست

۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. قالب کیکس متوسط (۲۱ در ۱۰ سانتیمتر) را با مقداری روغن یا کره ذوب شده به خوبی چرب کنید.

۲- برای تهیه فیلینگ کیک فرنچ تست، پنیر خامه‌ای را به همراه شکر و وانیل در کاسه‌ای بریزید و با همزن بزنید. حال، یک عدد تخم مرغ و آبلیمو را اضافه کنید. به خوبی هم زنید تا مخلوط یکدست و سبک شود.

۳- کاسه بزرگی بردارید و تخم مرغ، شیر، شکر و نمک را در آن به خوبی با هم مخلوط کنید. برای هم زدن مایه تخم مرغی میتوانید از چنگال استفاده کنید.

۴- با قرار دادن یکی از ورقه‌های نان تست در قالب، چک کنید سایز نان مناسب قالب باشد. در صورتی که لازم است قسمتی از نان‌ها را برش بزنید. حال دو عدد از نان‌ها را در مخلوط تخم مرغی فرو ببرید. وقتی نان کاملاً به تخم مرغ آغشته شد آن را کف قالب قرار دهید. دو لایه نان دیگر هم به همین ترتیب روی آن قرار دهید. یعنی باید سه لایه نان کف قالب داشته باشید.

طرز تهیه نان کشمشی

۵- فیلینگ پنیری را روی آن بریزید و در سطح نان به طور یکنواخت پخش کنید. در ادامه دو لایه نان تست تخم مرغی دیگر هم اضافه کنید.

۶- کره را به صورت مکعبی خرد و یا رنده کنید. کره خرد شده و شکر قهوه‌ای را در سطح کیک فرنچ تست پخش کنید.

مراحل چیز کیک فرنچ تست

۷- ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا سطح کیک طلایی رنگ شود. بعد از ۳۰ دقیقه چک کنید اگر سطح کیک به اندازه کافی طلایی شده بود، روی قالب فویل آلومینیومی بکشید و ۱۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

۸- ۱۵ دقیقه صبر کنید و بعد قالب را در دیس مورد نظر برگردانید. بگذارید چیز کیک فرنچ تست ۵ دقیقه دیگر هم خنک شود. سپس آن را با میوه‌های دلخواه تزیین کنید. برش بزنید و سرو کنید. نوش جان

نکته‌های تهیه کیک فرنچ تست پنیری

– این کیک را میتوانید در قالب مربع یا هر قالب کیک دیگری هم تهیه کنید. فقط باید نان را به شکل دلخواه برش بزنید تا کف قالب را بپوشاند.

– در صورتی که ضخامت نان‌ها برای قالب چیز کیک فرنچ تست زیاد است، میتوانید نان‌ها را با وردنه نازک کنید.

– در صورتی که از نان مانده استفاده میکنید لازم است کمی صبر کنید تا مخلوط تخم مرغی جذب نان تست شود. اما اگر نان تازه استفاده میکنید، آن را بلافاصله از مایه تخم مرغی خارج کنید. در غیر این صورت نان واژگون میشود.

– شکر و کره روی نان یک لایه ترد و خوشمزه ایجاد میکند. اما برای کاهش کالری کیک میتوانید این لایه را حذف کنید.

– اطلاعات ارزش غذایی با در نظر گرفتن توت فرنگی و برای ۸ نفر حساب شده است.

منبع: ایران کوک

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.