به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، راتاکو یک غذای ایرانی است که در عرض ۳۰ دقیقه آماده میشود. اگر تا به حال به آشپزی با مایکروویو فکر نکردهاید، وقت آن رسیده که راتاکو شما را با مایکروویوتان آشتی دهد تا ببینید پخت غذا در آن چه لذتی دارد.
مواد لازم:
پیاز – ۱ عدد
سیر – ۲ حبه
بادمجان - ۲۵۰ گرم
کدو – ۱۵۰ گرم
گوشت چرخکرده ـ ۱۲۰ گرم
قارچ – ۵ عدد
روغن مایع – به اندازه کافی
گوجه فرنگی – ۱ عدد
جعفری – ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
پنیر پیتزا – ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان را از چند جا چنگال زده و با پوست روی سه پایه فلزی مخصوص مایکروفر قرار دهید و به مدت ۷ دقیقه با درجه حرات بالا بپزید. سپس آنها را بیرون آورده و بگذارید سرد شوند. پیاز و سیر را حلقه کرده همراه با روغن داخل ظرف مخصوصی بریزید و در آن بگذارید به مدت ۵ دقیقه با پخت ترکیبی باگریل بپزید.
در این مرحله گوشت چرخ کرده، قارچ و بادمجان را که پوست آن کنده و به قطعات هم اندازه در آوردهاید را اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا به مدت ۷ دقیقه با درجه بالا به صورت پخت ترکیبی باگریل بپزد.
سپس گوجه فرنگی حلقه شده، جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید و روی آن پنیر بپاشید. در این مرحله در ظرف را ببندید و ۵ دقیقه با پخت ترکیبی باگریل درون مایکروفر بگذارید
منبع: آکاایران
انتهای پیام/