به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوفته سوجوک بسیار خوشمزه و سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و برای میز شام شما، کدبانوی با سلیقه بسیار مناسب است…
سرو برای ۶ تا ۸ نفر
زمان پخت: ۱ ساعت
مواد لازم:
سوسیس ۱۰۰ گرم
تخم مرغ کامل ۱ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
سیب زمینی ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
فلفل سبز قلمی ۱ عدد
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
ادویه کاری به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
گوجه فرنگی ۲ عدد
سس قرمز ۲ قاشق سوپخوری
سیر ۲ حبه
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پوست سیب زمینیها را با برس و آب کاملاً تمیز کنید. سپس پوست آنها را بکنید و ورقه ورقه کنید. ادویه کاری و نمک را با هم مخلوط کنید و به سیب زمینیها بمالید. بعد آنها را کف تابه یا ظرف مخصوص فر بچینید و مقدار کمی روغن زیتون روی آن بریزید. ظرف سیب زمینیها را در فری با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کمی سرخ شوند.
در ظرف دیگری سوسیس، پیاز و فلفل را مخلوط کنید. سپس گوشت چرخ کرده که باید گوشت گوساله باشد و تخم مرغ را به مخلوط سوسیس بیفزایید. نمک و فلفل قرمز را نیز بریزید و مواد را کاملاً ورز دهید. سپس از مایه آماده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید. گلولهها را در روغن داغ سرخ کنید.
طرز تهیه سس:
گوجه فرنگیها را همراه سیر رنده کنید و در تابهای بدون افزودن روغن تفت دهید. سپس نمک و سس گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید. بعد کوفتههای سرخ کرده را به آرامی داخل آن بچینید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم حرارت ببیند. پس از ده دقیقه کوفته آماده است و میتوانید همراه سیب زمینیها برشته سرو کنید.
منبع: تکناز
انتهای پیام/