
باشگاه خبرنگاران جوان - کانال تلگرامی راوی عربستان با انتشار ویدئویی از طرز تهیه «جریش» غذای مردم عربستان برای افطار ماه مبارک رمضان نوشت:
جریش یکی از معروفترین غذاهای سنتی عربستان است که معمولا در ماه مبارک رمضان زینتبخش سفرههای افطاری میشود.
این غذا ترکیبی از گندم پخته و لهشده، برنج و گوشت پختهشده است که برای مزهدارکردن گوشت آن، از نمک، زیره سبز، فلفل سیاه، تخم گشنیز،رب گوجه، جعفری تازه و فلفل سبز استفاده میشود.
برای تهیه جریش ابتدا گوشت و پیاز سرخ را کرده و با ادویه طعمدار میکنند. سپس گندم را با آب گوشت، فلفل سیاه، زیره و پیاز به خوبی میپزند تا نرم و جاافتاده شود. این غذا را معمولاً با نان پیتا و پیاز سرخشده و نعنا سرو میکنند. برخی افراد نیز جریش را همراه با ماست میل میکنند.