دلمه فلفل یک غذای ایرانی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دلمه یک غذای پرطرفدار است که در فصل بهار با برگ درخت انگور تهیه می‌شود، اما با این روش دلمه را در تمام فصول می‌توان تهیه کرد، زیرا فلفل دلمه‌ای را در تمام فصول می‌توان تهیه کرد.

طرز تهیه‌ی دلمه حصیری مجلسی

مواد لازم جهت دلمه حصیری:
فلفل دلمه‌ای رنگی ۳ عدد
کدو ۳ عدد

برنج ریز یک پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
رب یک قاشق غذاخوری
نعناع خشک یک قاشق غذاخوری سر خالی
جعفری خشک یک قاشق غذاخوری سر خالی
پیاز کوچک دو عدد
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار کم

 

طرز تهیه دلمه حصیری:
پیاز‌ها را ریز ریز خرد نموده و با روغن تفت دهید.

 

زرچوبه و فلفل و گوشت را اضافه نموده و تفت دهید.

 

رب را اضافه نموده و تفت دهید.

 

برنج را شسته و به همراه یک پیمانه آب داخل قابلمه بریزید.

 

شعله را کم نمایید تا با حرارت ملایم مواد داخلی دلمه بپزند.

 

وقتی آب داخل قابلمه کاملا کشیده شد، شعله گاز را خاموش کرده و نعناع خشک و جعفری خشک را اضافه نموده و خوب هم بزنید.

 

برای شروع کار، یک عدد فلفل و یک عدد کدو را خوب شسته و آماده کنید.

 

سر فلفل دلمه‌ای را با فاصله نیم سانتی متر بریده و جدا کنید.

 

با چاقو برش‌های عمودی روی فلفل دلمه ایجاد کنید به طوریکه این برش‌ها از یک سانتی متر سر فلفل شروع شده و تا یک سانتی پایین فلفل ادامه داشته باشند.

 

کدو را به صورت ورق‌های و به ضخامت ۲ میلی متر ببرید.

 

برش‌های ایجاد شده را یک در میان  بریده و جدا کنید.

 

کدوی ورقه شده را یک در میان از لای برش‌های فلفل دلمه‌ای رد کنید.

 

سر و انتهای کدو را با خلال دندان ثابت کنید.

 

خلال دندان‌ها را کمی بیرون فلفل نگه دارید تا بعد از پخت به راحتی بتوانید بیرون بیاورید.

 

کدو را برعکس ردیف اول از لای فلفل رد کنید.

 

عمل بافت کدو را تا آخر فلفل دلمه‌ای ادامه دهید.

 

داخل فلفل دلمه‌ای را با مواد آماده شده پر کنید.

 

در موقع پر کردن هیچ پونه فشاری به مواد وارد نکنید در غیر اینصورت مواد بعد از پخت از داخل فلفل بیرون میریزند.

 

باقی مانده کدو و فلفل دلمه ای‌ها را ریز ریز خرد کرده و درون قابلمه‌ای با کمی روغن تفت داده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید.

 

دلمه‌های آماده شده را داخل قابلمه چیده و یک پیمانه پلوپز آب اضافه کنید.

 

حرارت را کم نمایید.

 

تقریبا بعد از یک ساعت دلمه‌ها را به آرامی در ظرف سرو چیده و خلال‌ها را بیرون بکشید.


منبع: تکناز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.