به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برنج با پوست یا جو برنج، برنجی است که پوست خارجی آن باقی مانده باشد، چون غنی از مواد غذایی و ویتامینهاست…
مواد لازم:
برنج با پوست (جو برنج) یک پیمانه
آب ۶ پیمانه
طرز تهیه:
برنج با پوست را خوب بشویید آنرا در قابلمه ریخته آب را اضافه کرده و بگذارید ۱ ساعت خیس بخورد سپس با همان آب به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید صاف کرده و در صورت تمایل با کمی نمک بنوشید.
نکته:
۱ ـ منظور از برنج با پوست یا جو برنج، برنجی است که پوست خارجی آن باقی مانده باشد، چون غنی از مواد غذایی و ویتامینهاست.
۲ ـ میتوانید برنج را کمی بکوبید یا به شکل اولیه استفاده کنید.
۳ ـ این دم نوش درمان کننده اسهال دائم و التهاب پروستات است.
منبع: ناز وب
انتهای پیام/
متشکر