رجبی رئیس انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت تولید قارچ اظهار کرد: سالیانه ۱۸۰ هزار تن قارچ در کشور تولید میشود که از این میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد سهم صادرات است که در سال گذشته، قبل از شیوع ویروس کرونا محقق شد.
او افزود: روزانه ۲۰ تا ۴۰ تن قارچ به کشورهای عراق، امارات، کویت، قطر، روسیه و کشورهای سی آی اس صادر میشود.
رجبی اظهار کرد: بعد از پشت سرگذراندن بحران کرونا در نظر داریم که ۲۰ درصد سهم تولید و صادرات را افزایش دهیم.
این مقام مسئول ادامه داد: سالیانه ۱۸۰ هزار تن قارچ در کشور تولید میشود که ۲۰ تا ۲۵ درصد اینمیزان به بازارهای هدف صادر میشود که برای سال آینده در نظر داریم میزان صادرات را افزایش دهیم.
بیشتر بخوانید: هشدار نسبت به مصرف قارچ سمی را جدی بگیرید
به گفته این مقام مسئول، تلاش بر آن است که با ورود تکنولوژی و بومی کردن آن، تولید قارچ را در کشور ارتقا دهیم.
او قیمت تمام شده هر کیلو قارچ را ۱۰ هزار تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو قارچ فله بر حسب کیفیت ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۵ هزار تومان، قارچ بستهبندی یک کیلویی ۲۴ هزار تومان، قارچ ۴۰۰ گرمی ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان و ۲۰۰ گرمی ۵ هزار و ۸۰۰ تومان است.
رئیس انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی در پایان با اشاره به اینکه قارچ فله در دنیا جایگاه خاصی ندارد، تصریح کرد: جایگاه قارچ فله در دنیا ۳۰ درصد و در کشور ما ۷۰ درصد است که امیدواریم سهم قارچ فله در کشور ما کاهش یابد.
انتهای پیام/