رجبی رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان قارچ خوراکی کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مصرف قارچ در تقویت سیستم ایمنی بدن تاثیر بسزایی دارد، اظهار کرد: وظیفه محافظت از بدن در برابر انواع میکروب، باکتری، ویروس و عوامل بیماری زا بر عهده سیستم ایمنی است و به طور کلی سلامت بدن در گرو سیستم ایمنی سالم و قوی است.
وی افزود: قارچ با داشتن درصد بالایی از پروتئین قابل هضم منبعی غنی از ویتامینهای گروه A، B، C، D، E، و K است و همچنین میزان بالایی از عناصر معدنی بویژه ماده معدنی روی تاثیر بسزایی بر سلامت فرد و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد به گونهای که با مصرف روزانه ۱۰۰ گرم قارچ خوراکی بیش از دو سوم نیاز روزانه افراد بالغ به ویتامینهای محلول در آب تامین میشود.
رجبی ادامه داد: با وجود تکنولوژیهای مناسب در حوزه پرورش و برداشت در واحدهای تولید قارچ در سطح کشور مطمئن هستیم که قارچ بسته بندی شده کاملا استریل و بهداشتی بوده و به راحتی در دسترس هموطنان در فروشگاهها و مراکز خرید قرار میگیرد.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی در پایان تصریح کرد: در این روزها که جسم بیش از هر زمان دیگری نیازمند استفاده از مواد مغذی جهت تقویت سیستم ایمنی است، از این رو مصرف روزانه قارچ و قرار دادن در سبد غذایی خانوار در سلامت و کاهش هزینههای درمان تاثیر بسزایی دارد.
انتهای پیام/