درحالی که مقرر بود ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیرپیش از آغاز خاموشی‌ها افزایش یابد، اما این امر محقق نشد و خاموشی از توسعه این نیروگاه‌ها سبقت گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از وزارت نیرو؛ سال گذشته تلاش برای توسعه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر با هدف کاهش ناترازی برق به طور جد در دستور کار قرار گرفت.

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری در جلسه‌های متعدد برتوسعه استفاده از این نوع انرژی تاکید کرد و در یکی از جلسه‌ها گفته بود هرجا توسعه با مشکل برخورد، خود شخصا ورود خواهد کرد.

عباس علی آبادی وزیر نیرو نیز در ماه‌های گذشته بر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر تاکید کرده بود؛ وی سال گذشته گفته بود که ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر قبل از پایان سال به یک هزار و ۸۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.

به تازگی نیز وزیر نیرو درباره برنامه‌های وزارت نیرو برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور افزود: ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر کشور در زمان شروع به کار دولت چهاردهم ۱۲۰۰ مگاوات بود و در هفت ماهه گذشته با ایجاد ۴۰۰ مگاوات ظرفیت جدید، به اندازه معادل یک سوم همه سال‌های گذشته انرژی‌های تجدیدپذیر توسعه یافته است.

وی با بیان اینکه در هفت ماهه گذشته ماهانه به طور میانگین ۵۷ مگاوات به ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر کشور افزوده شده است، ادامه داد: اگر در ۲۰ سال گذشته با ۵۰ درصد سرعت هفت ماه گذشته نسبت به توسعه تجدیدپذیر‌ها اقدام شده بود، اکنون باید ظرفیت تولید برق از ۶ هزار مگاوات فراتر می‌رفت.

باشگاه خبرنگاران جوان - همچنین در برنامه هفتم توسعه که دولت چهاردهم آن را محور اصلی فعالیت خود قرار داده است، افزایش ظرفیت ۱۲ هزار مگاواتی برای تجدیدپذیر‌ها تا پایان برنامه پیش بینی شده است آن هم در شرایطی که تولید برق از این بخش در بهترین شرایط به ۱۵۰۰ مگاوات در کشور می‌رسد.

بر طبق آخرین آماری که در سامانه سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق ایران منعکس شده و مربوط به بهمن ماه سال گذشته است، ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر کشور به یک هزار و ۵۶۱.۱۱ مگاوات رسیده است.

اکنون و با بروز خاموشی‌های زودتر از زمان اوج مصرف به نظر می‌رسد که انرژی‌های تجدیدپذیر از روند خاموشی‌ها عقب مانده و این بخش نمی‌تواند کمکی به تامین برق در زمان اوج مصرف بدهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار