محمد اسماعیل مطلق مشاور معاونت بهداشت در مديريت كاهش خطر و بلايای وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: این روزها از یک سو با پاندمی کرونا روبرو هستیم که به لحاظ عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و نیز ترددهای غیر ضروری توسط برخی افراد به وجود آمده و از سوی دیگر نیز هواشناسی خبر از وقوع سیل به ویژه در نیمه غربی کشور و دامنه های زاگرس میدهد .
او ادامه داد: مهمترین نگرانی در این شرایط از بین رفتن قواعد فاصله گذاری اجتماعی است. اغلب سیل با سرما و نیز از دست دادن سرپناه همراه می شود. فرآیند اسکان موقت و نیز تامین گرمایش با نوعی تجمع مردم همراه است که استفاده از ماسک و دسترسی به شوینده ها اهمیت بیشتری پیدا می کند.
مشاور معاونت بهداشت در مديريت كاهش خطرو بلايای وزارت بهداشت بیان کرد: تهیه ژل و توصیه به شستن مکرر دست ها در اغلب مواقع امکان پذیر نیست و از روش های جایگزین نظیر استفاده از وایتکس رقیق شده به میزان یک به صد میتوان استفاده کرد.
مطلق با اشاره به اینکه جلب کمکهای مردمی تنها باید نقدی باشد و استفاده از کالاهای دست دوم میتواند منجر به گسترش بیماری شود،
افزود: امداگران باید از لوازم مراقبت های شخصی مناسب شامل ماسک معمولی، شوینده ها و در مواقع لزوم دستکش برخوردار باشند.
او ادامه داد: بیماریابی مبتنی بر علایم و امکان قرنطینه باید مد نظر باشد. کودک دارای علائم را به تنهایی نمیتوان نگهداری کرد بلکه باید امکان قرنطینه خانوادگی را پیش بینی کرد.
بیشتر بخوانید: انجام چه کارهایی برای از بین بردن ویروس کرونا مهم هستند؟
مطلق یاد آوری کرد: مسئولان موظف هستند بیش از سایرافراد مسائل بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی را در بازدیدهای میدانی همچنین جلسات رعایت کنند.
انتهای پیام/