به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کدو حلوایی، میوه یک گیاه علفی است که دارای خواص فراوانی است و برای بدن بسیار مفید است.این گیاه دارای ساقه های بلند و خزنده و برگ های پهن است.با استفاده از کدو حلوایی می توان مواد غذایی مختلفی تهیه کرد.
بیشتر مردم با کدو حلوایی دسر، خورش یا ته دیگ تهیه میکنند. برای ایجاد تنوع، تصمیم گرفتیم طرز تهیه ترشی کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
لیمو ترش یک عدد
شکر ۵ پیمانه
سرکه سیب ۳ پیمانه
زنجبیل تازه، پوست شده و ریز خرد شده یک چهارم پیمانه
چوب دارچین ۲عدد
دانه کامل فلفل سیاه ۲۰عدد
نمک یک قاشق چای خوری
کدو حلوایی، بدون تخم، پوست و خرد شده ۲ کیلو
طرز تهیه:
_ لیمو را پوست کنید و در یک ظرف که واکنش نشان نمیدهد پوست لیمو، شکر، سرکه، زنجبیل، دارچین، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی حرارت آرام بگذارید تا شکر حل شود. کدو حلوایی را اضافه کنید و بگذارید آرام آرام به مدت ۱۵دقیقه بپزد تا نرم شود.
_ در چند شیشه مناسب استریل شده مواد را بریزید و به اندازه نصف بند انگشت روی هرکدام روغن مایع بریزید و در آن را ببندید. شیشهها را در یخچال نگه دارید و در عرض یک هفته مصرف کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/