به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا ناجا با اشاره به تشریح اقدامات پلیس در فضای مجازی اظهار کرد: در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد امنیت بیشتر در فضای مجازی طرح مقابله با عرضه سلاح و مهمات و مقابله با ترویج خشونت در فضای سایبری تدوین و به تمامی پلیسهای فتا در سراسر استانهای کشور ابلاغ شد.
وی افزود: هزار و ۲۰۰ تارنما رصد شده است که از این تعداد بیش از ۷۵۰ تارنما با مضامین عمومی و فاقد محتوای مجرمانه مرتبط با موضوع استخراج شد.
رئیس پلیس فتا ناجا تصریح کرد: رصد این هزار و ۲۰۰ تارنما بر روی سایتها، شبکههای اجتماعی و پیام رسانهای خارجی بوده است که این رصدها محتوایی بوده و مضامین مرتبط به صورت کلی و عمومی استخراج گردید.
رئیس پلیس سایبری کشور با اشاره به موارد استخراج شده از رصد تارنماهای مختلف گفت: بالغ بر ۲۴۰ تارنما که عمدتا موارد جعلی، تبلیغاتی و با هدف جذب فالوئر و بعضا کلاهبرداری است و همچنین موارداخذ وجه غیر مجاز از کاربران مورد رسیدگی واقع و از دسترس خارج شدند.
سردار مجید یادآور شد: در راستای امن کردن فضای مجازی پلیس فتا رصد موارد فیشینگ را به طور جدیتری در اولویت خود قرار داده و در همین راستا ۲۵۰ مورد کلاهبرداری مالی که اغلب هم فیشینگ بوده اند، شناسایی و افراد مرتبط با این موارد شناسایی شدهاند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اقدامات پلیس فتا از ابتدای امسال تاثیری بر وقوع جرم در فضای مجازی داشته است یا خیر، گفت: با اقدامات مستمر و پیگیرانه پلیس فتا در فضای مجازی، سطح آلودگی در این حوزه به خصوص در اینستاگرام به طور قابل توجهی پایین آمده است.
رئیس پلیس فتا ناجا در پایان گفت: بالغ بر ۴۰۰ تارنما از سوی پلیس فتا رصد شده که در راستای فراوانی جرم در اپلیکیشنهای مختلف باید بگویم که از این ۴۰۰ تارنمای رصد شده ۷۶ درصد اینستاگرام، ۱۴ درصد تلگرام، ۶ درصد سایتها و ۴ درصد سایر بسترهای سایبری را به خود اختصاص داده اند.
منبع: مهر
انتهای پیام/