در این مطلب دستورالعمل تهیه نان فوگاس فرانسوی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فوگاس نان زیتون فرانسوی، نان بسیار خاصی است و شما میتوانید در تهیه این نان به جای زیتون از زیره، شوید، گوجه خشک و انواع سبزی‌های معطر استفاده کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این نان خوشمزه آشنا شوید

نان فوگاس فرانسوی + طرز تهیه

مواد لازم برای خمیر ترش:

آرد نان ۱۶۵ گرم
خمیرمایه فوری ۱/۴ قاشق چایخوری
آب ۱۶۵ گرم

مواد لازم برای تهیه نان فوگاس:

آرد نان ۳۳۵ گرم
خمیر مایه فوری ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آب ۱۸۵ گرم
زیتون سبز و سیاه + گوجه خشک ۱۵۰ گرم
روغن زیتون ۲۵ گرم
رب گوجه فرنگی ۳/۴ قاشق غذاخوری
* سبزی‌های معطر به مقدار لازم

* سبزی‌های معطر شامل آویشن، ترخون، ریحان، مرزنگوش، رازیانه و جعفری می‌باشد.

طرز تهیه خمیر ترش:

ابتدا آرد و آب و خمیر مایه فوری را مخلوط کنید و داخل یک ظرف در بسته بریزید و به مدت ۲ ساعت استراحت دهید البته می‌توانید ۸ ساعت هم استراحت بدهید.

طرز تهیه نان فوگاس فرانسوی:

خمیر ترش را با آب مخلوط کنید و به آرد و خمیر مایه اضافه کنید کمی که هم زدید نمک را در آخر اضافه کنید زمانی که بافت خمیرتان یکدست شد زیتون هسته گرفته شده و گوجه خشک شده و رب گوجه فرنگی و سبزی‌های معطر و روغن زیتون را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر با مواد کاملا مخلوط شود.

سپس در یک ظرف قرار دهید یک کیسه روی ظرف بکشید به مدت ۲ ساعت و نیم استراحت دهید سپس خمیر را به وزن ۳۰۰ گرم چانه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید بعد خمیر را به شکل مثلث باز کنید و با چاقو برش بدهید و به مدت ۱ ساعت و نیم به خمیرتان در گرم خانه استراحت بدهید و بعد در دمای ۱۸۰ درجه در طبقه وسط فر قرار بدهید جهت پخت حتما داخل فر یک ظرف آب گرم بگذارید و بعد از پخته شدن زمانی که داغ است روغن زیتون و نمک دانه درشت روی نان بزنید و نوش جان کنید.

منبع : بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار