به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بورانی لوبیا سبز یکی غذاهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که در ادامه دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش دادهایم.با ما همراه باشید.
مواد لازم:
لوبیاسبز- ۵۰۰ گرم
پیازمتوسط – یک عدد
روغن زیتون – ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
آب – کمی
نمک – به میزان لازم
ماست (چکیده) – دو لیوان
سیر- دو حبه
روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز- کمی
برنج و لپه پخته -یک پیمانه
طرز تهیه:
لوبیاسبزها را بشویید و بگذارید آبش برود. سپس آنها را به صورت اوریب برش بزنید. داخل قابلمهای پیازهای خرد شده و لوبیاسبزها را بریزید و روغن زیتون و نمک را به آنها اضافه کنید. بعد از آن به مدت ۷-۸ دقیقه تفت دهید. به محض اینکه رنگ لوبیاسبز شفاف و بوی خام آن خارج شد، به آن یک استکان آب اضافه کنید و با آن هم بزنید روی آن در قابلمه را قرار دهید و بگذارید که لوبیاسبز بپزد؛ تا حدود ۱۰-۱۵ دقیقه که آب لوبیاسبز کاملاً بخار شد، لپه و برنج را اضافه کنید. بعد از پخت، لوبیاسبز را در دیس قرار دهید و روی آن را ماست سیردار (که با دو حبه سیر درست کرده اید) بریزید. در نهایت پودر فلفل قرمز تفت داده شده در روغن زیتون را روی ماست بریزید و بدین شکل بورانی را سروکنید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/