به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هلو، این میوه لذیذ، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است. از جمله این مواد میتوان به ویتامین B، پتاسیم و آهن اشاره کرد. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پای هلو را برای شما شرح دهیم.
هلو، این میوه لذیذ، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است. از جمله این مواد میتوان به ویتامین B، پتاسیم و آهن اشاره کرد. یک هلوی کوچک این توانایی را دارد که ۱۵ درصد از ویتامین ث موردنیاز را برای بدن تامین کند. هلو برای مراقبت از پوست و استحکام استخوانها نیز موثر است. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پای هلو را برای شما شرح دهیم.
مواد لازم:
•آرد: ۲ و نیم پیمانه
•تخممرغ: ۳ عدد
•شکر: ۱ پیمانه
•ماست: ۱ پیمانه
•روغن مایع: یکسوم پیمانه
•کره: ۱۰۰ گرم
•بیکینگپودر: ۱ قاشق غذاخوری
•وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
•هلو: ۱ تا ۲ عدد
طرز تهیه:
۱- مدتی قبل از شروع کار، موادی که داخل یخچال هستند را بیرون بیاورید تا با محیط همدما شوند.
۲- فر را روشن کنید و درجه آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
۳- قالبها را آماده کنید.
۴- آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب و چند بار الک کنید.
۵- شکر و کره نرم شده و روغن مایع را حدود ۵ دقیقه با یکدیگر هم بزنید تا رنگ روشن پیدا کند و کشدار شود.
۶- تخممرغها را تکتک به مواد بیافزایید، هر کدامشان را ۳۰ ثانیه هم بزنید.
۷- همراه با آخرین تخممرغ وانیل را نیز اضافه کنید.
۸- ماست را اضافه و همزن را خاموش کنید.
۹- مخلوط بیکینگ پودر و آرد را ذره ذره به مواد اضافه کنید و با استفاده از لیسک آنها را آرام هم بزنید.
۱۰- این خمیر را در قالبها بریزید. (برای این که مواد هنگامی که در فر هستند سر ریز نشوند بهتر است آنها را تا دو سوم پر کنید.)
۱۱- هلو را با پوست اسلایس نازک کنید و روی خمیر یک تا دو اسلایس بگذارید.
۱۲- سینیای که قالبها را در آن قرار دادید را در فر قرار دهید و بگذارید ۳۰ دقیقه در آن بماند.
۱۳- بعد از طی این مدت سینی را از فر خارج کنید و پس از این که خنک شد روی آن پودر قند بپاشید و در ظرف بچینید.
منبع : برترینها
انتهای پیام/