حمید مقیمی دبیر انجمن لوازم آرایشى و بهداشتی در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ۶۰ تا ۷۰ درصد از لوازم آرایشی و بهداشتی موجود در بازار خارجی و بعبارتی وارداتی است که بیشتر از کشورهای اروپایی از جمله آلمان، فرانسه، سوئیس، ایتالیا و اسپانیا وارد میشود.
بیشتر بخوانید: ۶۰ درصد لوازم آرایشی و بهداشتی در داخل تامین میشود
مقیمی با اشاره به اینکه ۳ هزار واحد صنفی در تهران مشغول به فعالیتند افزود: از این تعداد ۷۰۰ تا ۸۰۰ واحدصنفی، بودن جواز کسب پروانه درحال فعالیت هستند.
دبیر انجمن لوازم آرایشى و بهداشتی ادامه داد: در این صنف، ۷۰ هزار نفر مشغول به کار هستند،
مقیمی با بیان اینکه کالاهایی که از مبادی رسمی وارد کشور میشود توسط سازمان غذا و دارو آزمایش میشود، تصریح کرد: ۹۰ درصد لوازم آرایشی و بهداشتی که بصورت قاچاق به کشور وارد می شود تقلبی و بی کیفیت است (به دلیل نبود نظارت بر کیفیت آن، این اجناس را می توان جزء کالاهای تقلبی و بی کیفیت دانست) و عمده کالاهای قاچاق در این صنف می تواند سلامت افراد را به خطر بیندازد که البته این اجناس با قیمت کمتر هم در بازار عرضه میشوند.
وی گفت: باید تلاش کنیم که قاچاق در کشور به حداقل برسد و بدون شک مهمترین انگیزه برای قاچاق سودآوری است.
دبیر انجمن لوازم آرایشى و بهداشتی ابراز امیدواری کرد که باتوجه به اینکه امسال به نام رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، بسیاری از کمبودها در این صنف و همچین ورود قاچاق در کشور به حداقل برسد.
به گفته مقیمی، درحال حاضر افزایش قیمتی را در این صنف شاهد نیستیم اما اگر مسئولان ذیربط همکاری را با ما نداشته باشند ممکن است قیمت ها افزایش یابد.
انتهای پیام/