رئیس اتحادیه صنف پزندگان غذا‌های سنتی تهران گفت: شایعات منتشر شده در فضای مجازی درخصوص وجود پنبه در حلیم صحت ندارد.

حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و پزندگان غذا‌های سنتی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار  صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه وجود پنبه در حلیم صحت ندارد، گفت: شایعات زیادی در این خصوص در فضای مجازی منتشر شده که کذب محض است.

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و پزندگان غذا‌های سنتی تهران در ادامه با قاطعیت این موضوع را رد کرد و گفت:  درحال حاضر باتوجه به شرایط اقتصادی کشور، شایعاتی مبنی بر وجود پنبه در حلیم منتشر می‌شود که هموطنان را دچار استرس و اضطراب می‌کند و این موضوع به هیچ عنوان صحیح نیست.


بیشتر بخوانید: از شایعه تا واقعیت وجود الیاف در حلیم و آش


رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و پزندگان غذا‌های سنتی تهران تأکید کرد: زمانی که حلیم پخته می‌شود رشته‌هایی از گوشت در آن مخلوط می‌شود و می‌توان تفاوت پنبه و رشته گوشت را در آن تشخیص داد.

وی با تأکید بر اینکه مردم آش و حلیم مورد نیاز خود را از امکان غیربهداشتی خریداری نکنند، اظهار کرد: واحدهای صنفی مجاز برای عرضه آش و حلیم دارای بنرهای متحد‌الشکلی هستند که از سوی اتحادیه با توجه به داشتن مجوزهای بهداشتی لازم به واحدهای صنفی داده می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و پزندگان غذا‌های سنتی تهران همچنین با هشدار به عرضه حلیم و آش توسط واحد‌های صنفی غیرمجاز و اماکن غیر بهداشتی اذعان کرد: با هماهنگی انجام شده با اتاق اصناف بازرسی‌های لازم انجام خواهد شد و در صورت مشاهده هرگونه عرضه و توزیع آش و حلیم در اصناف غیرمجاز قطعاً برخورد‌های لازم صورت خواهد گرفت.

محمدی از مردم درخواست کرد که به هیچ وجه به این شایعات درفضای مجازی توجه نکنند، چرا که فعالیت این واحد‌ها به‌گونه‌ای است که زیر نظر بهداشت به عرضه آش و حلیم می‌پردازند.

انتهای پیام/

توجهی به شایعات در فضای مجازی نکنید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار