به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زولبیا و بامیه نوعی شیرینی مناسبتی محسوب میشوند که فقط در ماه رمضان تهیه میشوند. این شیرینیهای خوشمزه در بین روزه داران بسیار محبوب هستند، به طوری که تقریبا در تمام سفرههای افطاری میتوانید زولبیا بامیه را پیدا کنید.
در ادامه دستور پخت این شیرینی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
طرز تهیه زولبیا خانگی:
در این مطلب سعی داریم آسانترین روش تهیه زولبیا خوش طعم و عطر را به شما همراهان عزیز آموزش دهیم.
مواد لازم برای زولبیا:
نشاسته ۱ لیوان سرخالی معادل ۱۲۰ گرم
ماست غلیظ پر چرب ۵ درصد نصف لیوان معادل ۱۲۰ گرم
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق چایخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری معادل ۲۰ گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه زولبیا:
نشاسته را داخل ظرف ریخته و ماست را اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط کرده تا نشاسته مقداری نرم شود حالا گلاب، زعفران دم کرده، روغن مایع و آرد را به مواد اضافه میکنیم و با همزن به مدت ۵ تا ۷ دقیقه خوب مخلوط میکنیم تا از حالت سفتی خارج شود در حین همزدن بکینگ پودر هم به مواد اضافه میکنیم.
بعد از همزدن مواد را داخل ظرفی در بسته ریخته و اجازه میدهیم به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت کند.
قبل از زدن زولبیا شیره را آماده میکنیم به این صورت که ۱ لیوان سرخالی شکر را به همراه یک سوم لیوان آب داخل قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری گلاب، نصف قاشق چایخوری آبلیمو اضافه میکنیم مواد را هم زده تا شکر مقداری حل شود. حالا قابلمه را روی گاز گذاشته و دیگر مواد را به هم نمیزنیم تا شروع به قل زدن کند و بعد از اینکه کف کرد با یک برس آغشته به آبلیمو کنارههای قابلمه را که شکر چسبیده پاک میکنیم.
شکر باید کاملا حل شود بعد مقداری زعفران، چند عدد هل و نصف قاشق غذاخوری گلوکز مایع اضافه کرده و همین که گلوکز باز شد گاز را خاموش میکنیم.
حالا مواد زولبیا را که استراحت کرده را هم میزنیم و داخل ظرف مخصوص یا ظرف جای سس میریزیم.
داخل یک قابلمه کوچک به اندازه ۲ سانتیمتر روغن ریخته و صبر میکنیم تا روغن داغ داغ شود بعد از مواد زولبیا به صورت دایره ایی و تو در تو داخل روغن داغ میریزیم و خوب هر دو طرف را سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود. (البته به سلیقه خود سرخ کنید) و بعد داخل شربت میاندازیم؛ که به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه داخل شربت باشد بعد خارج کرده و داخل ظرف میچینیم.
نکته:
شربت زولبیا برعکس شربت بامیه باید گرم باشد.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/