کارشناس اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز شده و تا ۱۷ خرداد ماه ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،  جواد نگارستانی کارشناس اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: نیرو‌های اداره کل دامپزشکی استان نهایت سعی خود را در راستای تحقق امنیت و سلامت غذایی به کار می‌گیرند.

وی تصریح کرد: ۴۱ اکیپ در قالب ۲۴ اکیپ سیار و ۱۷ اکیپ ثابت در دو شیفت کاری از ساعت ۸ صبح الی ۲۰ بر تولید و عرضه مواد خام دامی نظارت می‌کنند.

وی گفت: اماکن تحت پوشش شامل کلیه واحد‌های توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی اعم از قصابی و مرغ و ماهی فروشی و همچنین رستوران ها، هتل ها، چلوکبابی‌ها و ...  همچنین خودرو‌های ویژه حمل فراورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری فرآورده‌های خام دامی و کارگاه‌های فرآوری و بسته بندی فراورده‌های خام دامی است.

کارشناس دامپزشکی از برقراری کشیک در شبکه‌های دامپزشکی کلیه شهرستان‌ها جهت صدور مجوز بهداشتی – قرنطینه‌ای حمل فراورده دامی و انجام آزمایشات لازم در مورد فراورده‌های دامی در این ایام خبر داد.

وی افزود: روسا کلیه شبکه‌های دامپزشکی بر حسن اجرای طرح که به منظور تشدید نظارت بر اماکن تولید، فراوری، توزیع و عرضه فراورده خام دامی بویژه رعایت بهداشت فراورده، بهداشت فردی و بهداشت ابزار کار و ... اعمال می‌شود نظارت مستمر دارند و با اماکن متخلف قاطعانه برخورد می‌کنند.

نگارستانی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف (عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده، عرضه مرغ قطعه‌بندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودرو‌های فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های بسته‌بندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی و...) مراتب را به شماره تلفن ۱۵۱۲ و شماره پیامک ۳۰۰۰۲۳۱۵۱۲ گزارش کنند.

انتهای پیام/ی

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در کرمان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار