نماینده نایین و خوروبیابانک از اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به دارو در سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، عباسعلی پوربافرانی اسلامی نماینده نایین و خوروبیابانک با اشاره به موافقت کمیسیون تلفیق بودجه برای اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به دارو، گفت: نباید سیاست‌های ما به گونه‌ای باشد که هر خانه تبدیل به داروخانه شود.

این نماینده مجلس، با بیان اینکه مجلس مخالف اختصاص ارز نیمایی به دارو است و این موضوع را موجب گرانی و تورم نرخ دارو که از اقلام حیاتی به شمار می‌آید، می‌‎داند؛ گفت: تثبیت نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات دارو در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس رأی آورد و با توجه به فضای مجلس به احتمال فراوان در صحن علنی مجلس نیز در نهایی کردن لایحه بودجه به این موضوع رأی مثبت خواهد آورد.
 
پوربافرانی با اشاره به اینکه دارو از نیاز‌های اساسی مردم است که نمی‌توان به آن ارز نیمایی یا آزاد اختصاص داد افزود: این سیاست گذاری هرگز نباید موجب زیاده‌روی در مصرف دارو شود عادتی که برای مردم ایران بسیار عادی شده و هر خانه‌ای تقریباً تبدیل به داروخانه شده است.
 
نماینده نایین و خوروبیابانک بیان نمود: متأسفانه در حال حاضر بیمار بدون تجویز پزشک به داروخانه مراجعه و دارو دریافت می‌کند که این عادت بسیار ناپسند در کشور باب شده و برای ترک این عادت نیازمند هستیم فرهنگ سازی به ویژه از سوی رسانه ملی هستیم.
 
پوربافرانی با بیان اینکه البته گرانی دارو و اختصاص ارز نیمایی یا آزاد راهکاری برای جا انداختن این مسئله نیست، گفت: امروز مردم از جهات مختلف برای تأمین مایحتاج زندگی خود دچار مشکل هستند و نباید آن‌ها را در زمینه تأمین دارو نیز تحت فشار قرار داد.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر مصرف و خرید بیش از اندازه دارو در کشور ما چند دلیل اصلی دارد که تجویز نادرست پزشک نیز یکی دیگر از این دلایل است، گفت: یکی دیگر از مسائل نیز نگرانی از کمبود و گرانی دارو نیز بعضاً برخی را تحریک به خرید اقلام دارویی کند که البته با توجه به تاریخ دار بودن دارو این اقدام کاملا نادرست است.
 
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: سلامت مردم حوزه‌ای نیست که با آزمون خطا بتوان آن را اداره کرد و امری حیاتی برای مردم و کشور به شمار می‌آید لذا با همین استدلال‌ها هرگز مجلس تن به گرانی دارو و اختصاص ارزی به غیر از ارز ۴۲۰۰ به آن نخواهد داد. 
 
انتهای پیام/م 
 

نباید سیاست‌های ما به گونه‌ای باشد که هر خانه تبدیل به داروخانه شود

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۵ ۱۱ اسفند ۱۳۹۷
احتکار دارو از احتکار مواد غذایی بدتره چون با درد و رنج مردم سر و کار داره و باید اشد مجازات رو داشته باشه