به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،غلامرضا صالحی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان امروز در نشست خبری تشریح عملکرد این اداره کل در ۱۱ ماهه سال ۹۷ ، با اشاره به افزایش۲۱ درصدی ورودی پروندههای تخلف در بخش کالا و خدمات نسبت به مدت مشابه سال قبل عنوان کرد: در این بخش ، ۲۰ هزار و ۲۵۶ فقره پرونده تخلف به شعب تعزیرات حکومتی استان اصفهان رسیده که ۱۹ هزار و ۸۴۹ فقره مختومه شده و نشاندهنده عملکرد ۹۸ درصدی است .
وی افزود: در بخش قاچاق کالا و ارز ۲ هزار و ۹۵۷ فقره پرونده با ۸٪ افزایش ورودی تشکیل و ۳ هزار و ۲۵۵ پرونده مختومه شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان ادامه داد: در بخش بهداشت، دارو و درمان با ۱۵ درصد کاهش ۳ هزار و ۴۶۳ پرونده ورودی به شعب استان واصل و ۳ هزار و ۳۶۷ پرونده مختومه شده است.
صالحی اظهار کرد: در مجموع در ۱۱ ماه گذشته ۲۶ هزار و ۶۷۶ فقره پرونده به شعب استان رسیده و ۲۶ هزار و ۴۷۱ پرونده مختومه شده که مجموع جرائم این پروندهها بیش از ۱۰۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.
وی در تشریح طرح ویژه نظارتی نوروز ۹۸ گفت: این طرح در راستای حمایت از حقوق مصرفکننده، آرامشبخشی به بازار و رصد فعالیت واحدهای خدماتی، تولیدی و توزیعی است تا مردم با اطمینان بیشتری مایحتاج خودشان را از بازار تأمین کنند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان تصریح کرد : این طرح که با همکاری سازمان صمت، اتاق اصناف ، جهاد کشاورزی ، اداره دامپزشکی ، شبکه بهداشت و درمان ، سازمان حمل و نقل ، نیروی انتظامی و با حضور نماینده دادستان از امروز آغاز میشود و تا ۱۵ فروردین ۹۸ ادامه خواهد داشت.
صالحی اضافه کرد: این طرح با ۵ شعبه سیار در مرکز استان، ۲ شعبه برای شهرستانهای پرجمعیت و یک شعبه در سایر شهرستانها پیگیری میشود.
وی با اشاره به این موضوع که تمامی گزارشها را پیگیری میکنیم ، تأکید کرد : در ایام نوروز قاضی و نماینده دادستان به بازار میروند و در محل حکم صادر خواهد شد ، این کار علاوه بر بازدارندگی بیشتر، وقت کمتری از مسافران خواهد گرفت.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره التهابات بازار گفت : بین گرانی و گرانفروشی فرق است و وضع فعلی بازار گرانی است ، نه گرانفروشی .
صالحی اضافه کرد : در استان اصفهان ورود و خروج کالا انجام میشود و محدودیتی در این رابطه تاکنون وضع نشده است.
وی با اشاره به مهمترین پروندههای رسیدگی شده در سهماهه اخیر عنوان کرد: پرونده قاچاق ۵ هزار و ۳۵۵ دستگاه موبایل، متخلف ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون جریمه شده و اموال به سازمان فروش اموال تملیکی تحویل شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان ادامه داد: پرونده ۴ هزار و ۹۱۷ گرم طلا، حکم به ضبط کالا و ۵۷۰ میلیون تومان جریمه داده شد.
صالحی با اشاره به احتکار بیش از ۶۵ تن برنج به ارزش ۴۵۲ میلیون تومان و احتکار پکیج و رادیاتور به ارزش ۳۲۵ میلیون تومان گفت: متخلفین به ترتیب به ۳۰۰ و ۳۲۵ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدند.
وی در ادامه به دو پرونده قاچاق سوخت نیز اشاره کرد و عنوان کرد: در یکی از این پروندهها ۳۳ هزار لیتر سوخت ضبط شد و متخلفان به ۱۸۵ و ۱۱۷ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان به موضوع اجرا نکردن تعهدات ارزی برخی شرکتها نیز اشاره کرد و بیان داشت : در این رابطه چهار شرکت خصوصی جمعاً به ۱۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شدهاند.
صالحی در پایان از مردم خواست تا گزارشهای خود را با شماره تلفنهای ۱۳۵ اداره تعزیرات حکومتی و ۱۲۴ سازمان صمت در میان بگذارند.
انتهای پیام/م