قاسم کریم زاده معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: جشنواره عرضه وطبخ آبزیان امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه در بابلسر برگزار شد و قرار است ۵ اسفندماه در بوستان ولایت شهرستان ساری برگزار شود.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی استان، حدود ۱۴ کیلوگرم است، افزود: هرچند سرانه مصرف ماهی در استان نسبت به سایر استانها و کشور در وضعیت مطلوب قرار دارد، ولی با سرانه استاندار جهانی هنوز فاصله زیادی داریم.
کریم زاده گفت: این جشنواره گام مهمی است برای ترویج فرهنگ مصرف ماهی و معرفی شیوههای متنوع طبخ که دراین جهت هرروز بااستفاده از مربیان طبخ و آشپزی کلاسهای آموزشی به صورت رایگان درمحل جشنواره برگزار خواهد شد.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران با بیان اینکه دراین جشنواره ۳۰ غرفه نسبت به عرضه وطبخ آبزیان شرکت دارند، افزود: در روز ۹ اسفند ماه نیز در محل جشنواره مسابقه طبخ ماهی در ۵ محور کیفیت وطعم غذا، بهترین تزﺋینات، باصرفه بودن، حفظ ارزش غذایی و سهولت درطبخ برگزار میشود.
وی گفت: شهروندان با طبخ آبزیان باتوجه به محورهای ذکر شده در منازل و تحویل آن در ساعت ۱۶ روز پنجشنبه ۹ اسفندماه در محل جشنواره از جوایز آن بهرهمند شوند.
انتهای پیام/ م