نخستین دوره آموزش طبخ آبزیان ویژه سرآشپزها،رستوران داران ، مراکز آموزشی و رفاهی در شهرستان نوشهر برگزارشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، صالحی رئیس گروه ترویج و آموزش آبزیان شیلات مازندران با بیان اینکه تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان از سیاست های شیلات استان است گفت: یکی از راهکارهای اجرایی جهت افزایش سرانه مصرف ، آشنایی با روش های متنوع طبخ آبزیان است.

وی افزود: به منظور افزایش سرانه مصرف ماهی در خانوارها ،آموزش طبخ آبزیان برای جامعه هدف از جمله سرآشپزهادر دستور کار قرار گرفت در همین راستا یک دوره آموزشی در شهرستان نوشهر برگزار گردید که با استقبال خوبی مواجه شد.

رئیس گروه ترویج و آموزش آبزیان شیلات مازندران گفت : کارگاههای آموزشی طبخ آبزیان موجب اطلاع رسانی و آشنایی فراگیران با ظرفیت های آبزی پروری و نیز اهمیت مصرف آبزیان و شیوه های متنوع طبخ ماهی شهروندان و مصرف کنندگان است

صالحی افزود: در این راستا با بهره گیری از مدرس مجرب طبخ آبزیان سرکار خانم امجدی ،ضمن بیان فواید و ارزش غذایی ماهی و سایر آبزیان ، پنج روش مختلف طبخ آبزیان شامل سوپ ماهی ، ته چین ماهی ،خمیر برشته ماهی،پیتزا ماهی و کیک ماهی به صورت عملی آموزش داده شد.

وی گفت: دراین دوره آموزشی 35 نفر شرکت کننده داشته و پیش بینی می شود با تداوم برگزاری این دوره شاهد افزایش سرانه مصرف ماهی در سبد خانوارها باشیم.

انتهای پیام/آ


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار