علی پاشا زانوسی رئیس اداره شیلات شهرستان نوشهر و چالوس در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: آموزش و تنوع در شیوه های طبخ ماهی به منظور افزایش سرانه مصرف ماهی درجامعه یکی از اهداف و سیاستهای شیلات مازندران است و در این راستا یک دوره آموزشی آشنایی با طبخ ماهی در شهرستان چالوس برگزارشد.
وی افزود: در این دوره آموزشی طبخ 6 نوع غذا با ماهی شامل پم دوشز، پاستابا سس کدو حلوایی وجعفری، خورش قلیه ماهی، لقمه ماهی، سوپ ماهی و کتلت ماهی به بانوان آموزش داده شد و فراگیران را با شیو های طبخ آشنا کرد.
رئیس اداره شیلات شهرستان نوشهر و چالوس گفت: دراین دوره آموزشی 40 نفر از بانوان شاغل درادارات آموزش و پرورش، شبکه بهداشت، اموربانوان فرمانداری و نیز تعدادی از خانم های خانه دار شرکت کردند.
انتهای پیام/ع