رستمی مدیرکل شیلات مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت: هفتمین جشنواره عرضه و طبخ آبزیان مازندران از روز 17 اسفند به مدت پنج روز در پارک قائم شهرستان ساری به همراه کلاسهای آموزش طبخ ماهی با استفاده از مربیان مجرب برگزار می شود.
وی افزود: شهروندان می تواند ضمن بازدید و خرید محصولات شیلاتی به صورت رایگان در کلاسهای آموزشی طبخ ماهی شرکت کنند.
مدیرکل شیلات مازندران گفت: ترویج روشهای جدید طبخ ماهی و شناساندن آن به مردم و معرفی محصولات و فرآورده های شیلاتی از جمله اهداف مهم شیلات مازندران در برگزاری جشنواره عرضه و طبخ آبزیان است.
رستمی از برگزاری مسابقه طبخ ماهی در پنج محور : حفظ ارزشهای غذایی ماهی، بهترین تزئینات ، باصرفه بودن و سهولت در طبخ ، نوآوری و خلاقیت ، کیفیت و طعم ومزه غذا خبرداد.
وی افزود: 15 نفربرتر شرکت کننده درمسابقه طبخ ماهی که درروز جمعه 20 اسفند امسال ساعت 10 صبح در محل جشنواره برگزار می شود تجلیل خواهد شد.
مدیرکل شیلات مازندران گفت: سرانه مصرف ماهی در مازندران 13 و در کشور 10 کیلوگرم است که این میزان با سرانه جهانی که 20 کیلوگرم است فاصله زیادی دارد.
انتهای پیام/ ر