به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر کل شیلات مازندران گفت: این جشنواره تا دوم خرداد ماه در در مجتمع قصرماهی بابلسر برگزار می شود.
دکتررستمی با بیان اینکه ماهی سرشار ازانواع ویتامین ،پروتئین و اسیدهای چرب غیراشباء امگا3 است افزود: هدف این جشنواره ،ترویج و توسعه فرهنگ مصرف آبزیان، افزایش سطح سلامت جامعه ، معرفی ارزشهای غذایی فراوان ماهی و معرفی تنوع شیوه های طبخ ماهی است.
وی با تاکید برمصرف ماهی بعنوان غذای سلامتی ومصرف حداقل 2بار در هفته گفت: قرارگرفتن بیشتر ماهی در سبد غذایی و ایجاد بازار مصرف برای پرورش دهند گان ماهی استان از برنامه های جدی امسال اداره کل شیلات است.
انتهای پیام/