جشنواره و مسابقه طبخ ماهی با ارائه 40 نوع شیوه طبخ، در پارک قائم ساری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، روابط عمومی شیلات مازندران اعلام کرد در هفتمین جشنواره عرضه و طبخ ماهی که از 17اسفند در پارک قائم ساری برگزار شد، با استفاده از مربیان مجرب آشپزی کلاسهای آموزشی، نیز عصرها در محل جشنواره برگزار می شد.

بر اساس این گزارش کلاس های آشپزی در هفتمین جشنواره عرضه و طبخ ماهی مورد استقبال خوب بانوان قرار گرفت و مسابقه طبخ در 5 محور شامل حفظ ارزش غذایی ماهی، کیفیت، طمع و مزه غذا، بهترین تزئينات ، باصرفه بودن و سهولت در طبخ و نوآوری و خلاقیت برگزار شد.

پس از داوری توسط مربیان مجرب 15 غذا به عنوان برتر انتخاب شدند که با حضور دکتر رستمی مدیر کل شیلات استان از آنان با اهدا لوح و هدایا قدردانی شد.

هدف از این مسابقه ترویج طبخ ماهی و تنوع در شیوه های طبخ آن به عنوان غذای سلامتی اعلام شد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.