به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رستمی مدیرکل شیلات مازندران افزایش سرانه مصرف آبزیان، آموزش نحوه پخت آن، نحوه فرآوری کردن محصولات آبزی و آگاهی مصرف کنندگان نسبت به ارزش غذایی بالای آبزیان از مهم ترین اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی با بیان اینکه صیادان، تولیدکنندگان محصولات شیلاتی و آموزش دهندگان مرکز بهداشت در 20 غرفه این نمایشگاه حضور دارند، افزود: سرانه مصرف ماهی در کشور 10 کیلوگرم، در مازندران 7/13 کیلوگرم و در جهان 20 کیلوگرم است.
هفتمین جشنواره عرضه و پخت آبزیان تا 21 اسفند، از ساعت 9 تا 21 در پارک قائم ساری برای بازدید عموم دائر است.
انتهای پیام/ک