به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درست کردن کوفته قلقلیهای کوچک و اضافه کردن آنها به غذا، ترفندی برای زیباتر جلوه دادن غذا و علاقهمند کردن کودکان به استقبال از آن است. امروز برای شما روش تهیهی سوپ سیب زمینی با کوفته قلقلی را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوهی پخت، با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید: طرز تهیه نان مجارستانی لانگوس
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
روغن: دو قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: یک عدد متوسط
سیر رنده شده: یک حبه
فلفل تند خرد شده: دو عدد
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
سرکه: یک چهارم پیمانه
پاپریکا: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
ادویه: یک قاشق چایخوری
سیب زمینی (نگینی خرد شده): یک عدد بزرگ
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
طرز تهیه:
کمی روغن داخل یک بشقاب ریخته و کاملا سطح بشقاب را به آن آغشته میکنیم. دستهای خود را نیز کاملا با روغن چرب کرده و شروع به درست کردن کوفته قلقلی میکنیم. تا جایی که میتوانیم سعی میکنیم کوفتهها کوچک باشد. کوفتهها را در بشقاب چرب شده قرار میدهیم تا به بشقاب نچسبند. وقتی کوفتهها آماده شدند، روغن را داغ کرده و کوفتهها را داخل آن، تفت میدهیم.
وقتی کوفتهها تغییر رنگ دادند، پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده و فلفل تند، به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. حالا نوبت اضافه کردن نمک، پاپریکا و ادویه است.
در مرحلهی بعد، سیب زمینی خرد شده را به همراه رب گوجه و سرکه، به مواد قبلی اضافه میکنیم و پس از کمی تفت دادن، حدود دو پیمانه آب، به مواد اضافه میکنیم.
نیمی از جعفری خرد شده را بر روی سوپ ریخته و دست کم به مدت ده دقیقه اجازه میدهیم تا روی حرارت بماند و جا بیفتد. در پایان سوپ را در ظرف مناسبی ریخته و با بقیهی جعفریهای خرد شده، تزیین میکنیم.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/