در مطلب زیر می خواهیم طرز تهیه یک نوع کیک اسفنجی که نیاز به تخم مرغ و شیر ندارد را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز روش تهیه‌ی یک کیک بدون تخم مرغ و شیر را برای شما قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوه‌ی پخت این کیک، با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید: طرز تهیه سوپ پتاژ برنج دلچسب و خوشمزه


مواد لازم:

شکر: یک پیمانه

روغن: سه چهارم پیمانه

بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

آب: یک پیمانه

آرد: دو پیمانه

سرکه‌ی سیب: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد روشن می‌کنیم.
آرد و شکر و بکینگ پودر را داخل ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
در ظرفی جداگانه آب، سرکه، روغن و وانیل را ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند سپس آن را به مخلوط آرد، اضافه کرده و با هم زن، خوب مخلوط می‌کنیم.
قالب را چرب کرده و آرد پاشی می‌کنیم.
مواد کیک را داخل قالب ریخته و آن را به مدت 40 تا 45 دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

طرز تهیه‌ی کیک بدون شیر و تخم مرغ

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.