رئیس گروه فنی و طراحی دفتر فنی بنیاد مسکن کشور گفت: ۳۰۰ روستای دارای شرایط لازم ایران در طرح روستای هدف گردشگری و دارای بافت با ارزش قرار گرفته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ، نعمت الله پهلوانیان رئیس گروه فنی و طراحی دفتر فنی بنیاد مسکن کشور در حاشیه بازدید از طرح‌های هدف گردشگری در گچساران  گفت : از سال گذشته تاکنون در ۳۶ روستای هدف گردشگری و دارای بافت با ارزش روستایی کشور با اخذ اعتبارات مورد نیاز عملیات اجرایی آغاز شده است.

وی بیان کرد: برای مطالعه این تعداد روستا‌های هدف گردشگری و دارای بافت با ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال یا یک میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

پهلوانیان اظهار داشت: در بخش گردشگری روستایی برنامه ششم توسعه، توجه به روستا‌های دارای قابلیت گردشگری جایگاه ویژه‌ای دارد، برهمین اساس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور نسبت به شناسایی روستا‌های مستعد گردشگری و دارای بافت با ارزش اقدام کرده است.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: ۱۳ روستای دارای شرایط لازم استان امسال در طرح روستای هدف گردشگری قرار گرفته است.

غلامرضا امیدوار افزود: این روستا‌ها شامل امامزاده ضامن و چم بلبل در باشت، بی بی حیکمه، کریک، زی زی، برم الوان بهمئی و دره آخوند چرام است.

وی اظهار داشت: هم اکنون عملیات اجرایی طرح هادی در روستا‌های هدف گردشگری دیل، سربیشه و مارین آغاز شده است.

امیدوار ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۶ میلیارد ریال برای فاز اول این طرح هزینه شد.

امیدوار با اشاره به اهداف طرح هادی روستایی با هدف گردشگری ادامه داد: فراهم کردن شرایط توسعه و عمران روستا‌ها با توجه به زمینه‌های زیست بوم و ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه در ابعاد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و کالبدی به ویژه گردشگری از اهداف اجرای طرح هادی روستایی است.

وی گفت: از ابتدای اجرای طرح هادی در سال ۱۳۶۶ تاکنون، این طرح در ۴۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار این استان اجرا شده است.

امیدوار ابراز داشت: برای اجرای طرح‌های هادی با توجه به جمعیت و وسعت روستا‌ها بین پنج تا ۱۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه می‌شود.

وی افزود: طرح هادی ۸۰۱ روستای این استان تاکنون تهیه شده که ۷۲۲ روستا بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارد.

در برنامه ششم توسعه ۱۸ روستای هدف گردشگری برای این استان تصویب شده است.

براساس آمار‌ها امسال حدود سه میلیون مسافر و گردشگر از کهگیلویه و بویراحمد دیدن کردند.

یک هزار و ۶۷۴ روستای دارای سکنه در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

حدود ۴۸ درصد از جمعیت ۷۱۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد معادل بیش از ۳۳۵ هزار نفر در روستا‌های این استان زندگی‌
می‌کنند.

انتهای پیام/غ

توجه به روستا‌های دارای قابلیت گردشگری کشور

 

برچسب ها: مسکن ، آب و هوا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.