به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پوره لوبیاسفید و پیازچه غذایی ساده، مناسب گیاه خواران و کم هزینه که میتوانید در مهمانیها به عنوان مکمل سرو کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه یان غذای خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم
آب: ۵۰ میلی لیتر
کنسرو لوبیا سفید: ۸۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
پیازچه: ۱ دسته
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری
جعفری: کمی
طرز تهیه
۱. سیر و پیازچه را ریز خرد کنید (به جای پیازچه میتوانید از یک پیاز کوچک استفاده کنید).
۲. روغن زیتون را در تابهای گود گرم کنید و پیازچه خردشده را درون آن بریزید.
۳. آنها را برای ۵ دقیقه روی شعله کم تفت دهید، سپس حبههای سیر له شده را اضافه کنید تا بوی آنها بلند شود.
۴. کنسروها را آبکشی کنید. اگر کنسرو لوبیا در دسترستان نیست خودتان در منزل لوبیا سفید را بپزید؛ در اینصورت زمان پخت این پوره نسبتا طولانی خواهد شد. توجه کنید که منظور از ۸۰۰ گرم دو قوطی ۴۰۰ گرمی است؛ مقدار لوبیای خامی که باید بگذارید بپزد حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم است.
۵. لوبیاهای پخته و آبکش شده را در تابه بریزید و با اضافه کردن کمی عصاره یا آب آنها را با گوشتکوب برقی یا دستی پوره کنید.
۶. جعفری را با مقدار کافی ادویه هم بزنید و به مواد اضافه کنید. آماده است. این غذا با ماهی سفید کبابی عالی میشود.
منبع: نمناک
انتهای پیام/