در این مطلب با طرز تهیه ژله میان تهی آشنا خواهید شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله میان تهی ژله‌ای زیبا و جالب برای مجالس و مهمونیها است و برای هر نفر جداگانه سرو میشود.به همین منظور در ادامه این مطلب طرز تهیه این ژله را به شما آموزش داده ایم.

طرز تهیه ژله میان تهی

۱. اگر می‌خواهید این دسر رو تهیه کنید، بایدآن را برای هر نفر در یک لیوان سرو کنید؛ بنابراین اول جام‌ها یا لیوان هایتان را آماده کنید.

۲. اول ژله‌ای که میخواهید طبقه‌ پایین قرار بگیرد را مطابق معمول (یه لیوان آب جوش+یه لیوان آب سرد) درست میکنید و در لیوان یا جامتان میریزید البته تا نصف لیوان اگر دوست داشتید انار دانه شده یا هر میوه دیگر خرد شده را به ژله اضافه کنید.

۳. بعدش ژله را میگذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد و کاملا بسته و سفت شود.

۴. سپس ژله رنگ دوم را مطابق معمول درست میکنیم و میگذاریم تا تو دمای اتاق خنک شود. سپس ژله‌های داخل یخچال را در می آوریم و به آرامی ژله رنگ دوم را در آن میریزیم البته باید مقداری سر لیوان خالی بماند یعنی لیوان را پر نکنید.

۵. حالا با کمک سلفون برای لیوانهایتان یک  درپوش درست کنید و آن را محکم ببندید و  از محکم بودنش مطمئن باشید.

۶. خب حالا اگه از درپوش ظرفتون مطمئنین بسیار آرام، ولی بدون ترس ظرفتان را برگردانید. حالا این لیوانهارا در یک  سینی گذاشته و سپس داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

۷. حالا اگه ژله شما کاملا خودش را گرفته از داخل یخچال خارجش کنید و آرام سفلون دورش را باز کنید و بردارید خیلی راحته و اصلا به سطح ژله نمیچسبد. اینجوری یک ظرف ژله دارید که مابینش خالی  است و ظاهر خوبی دارد.

منبع: وب‌سایت تصویر زندگی

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.