مرکز آمار ایران اعلام کرد که تابستان امسال ۹۹ هزار تن گوشت قرمز در کشتارگاه‌های کشور تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، ۱۱ درصد کاهش یافته است.

تابستان امسال ۹۹ هزار تن گوشت قرمز تولید شدبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگارن جوان، به نقل از مرکز آمار ایران، از مجموع ۹۹ هزار تن گوشت قرمز تولیدی درتابستان امسال سهم گوشت گاو و گوساله ۵۶ هزار و ۱۰۰ تن، گوشت گوسفند و بره ۳۲ هزار و ۵۰۰ تن، گوشت بز و بزغاله هشت هزار و ۳۰۰ تن و گوشت سایر دام‌ها ۲ هزار و ۲۵۰ تن است.

برپایه این گزارش، تولید گوشت گوسفند و بره نسبت به پارسال ۲۳ درصد، بز و بزغاله ۱۹ درصد و گوشت شتر و بچه شتر ۲۹ درصد کاهش یافته و تولید گوشت گاومیش و بچه گاومیش ۱۱ درصد افزایش داشته است.

برابر آمار اعلامی تولید گوشت گاو و گوساله تغییرات محسوسی نداشته است.

 در نیمه نخست امسال واردات گوشت منجد گاو در لیست ۱۵ قلم کالای وارداتی قرار داشت.

براساس جدول گمرک، در ۶ ماه نخست امسال ۵۱ هزار و ۲۷۳ تن گوشت به ارزش ۲۷۰ میلیون و ۸۶۰ هزار دلار وارد کشور شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال از نظر وزنی ۴.۹۷ درصد رشد داشت.

همچنین در هفت ماهه نخست امسال واردات ذرت، دانه‌های روغنی، گوشت قرمز و جو روند افزایشی داشته است؛ به طوری که واردات گوشت قرمز ۱۹ درصد از نظر ارزش، رشد داشت.

انتهای پیام/

تولید گوشت گوسفند و بره 23 درصد رشد داشته است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار