به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛نشست هم اندیشی با حضور سرپرست سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران، فرماندار تهران و نمایندگان دستگاههای ذیربط حوزهی آسیبهای اجتماعی به میزبانی شهرداری منطقه ۹ برگزار شد.
اکبر نعمتی سرپرست این سازمان در نشست هم اندیشی نمایندگان ذیربط حوزهی آسیبهای اجتماعی گفت: تفاوت فعالیت در حوزه آسیبهای اجتماعی در مقایسه با سالهای گذشته حمایتگری مستقیم بالاترین مقام کشور است که هم بر ساماندهی آسیبهای اجتماعی تأکید دارد و هم در این حوزه مطالبه گر است و ما در این حوزه دیگر تنها نیستیم.
وی موفقیت در این حوزه را مستلزم همکاری، هماهنگی، هم افزایی و اتحاد ارگانهای ذیربط دانست و افزود: با تأکید شهردار تهران که در حضور مقام معظم رهبری بیان شد، قرار است مدیریت شهری با تمام قوا در عرصهی ساماندهی آسیبهای اجتماعی ورود جدیتر و نقش آفرینی مؤثر تری داشته باشد.
نعمتی ادامه داد: با حمایت و همکاری حوزهی حاکمیت، فرمانداری به عنوان مسئول عالی سیاسی شهر تهران، استانداری به عنوان مسئول عالی استان تهران و وزارت کشور میتوانیم گامهای موثری در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی برداریم و همصدا بودن در حوزه ساماندهی آسیبهای اجتماعی بی تردید مانع پیشرفت آسیب میشود.
وی یکی از عوامل موفقیت در این حوزه را مشارکت سازمانهای مردم نهاد و بیمارستانهای خیریه مطرح کرد و توضیح داد: ۲۸ بیمارستان خیریه غیر از کلینیکهای تخصصی وجود دارد که با تعامل و همفکری میتوان به بهترین شکل ممکن از ظرفیتهای این دستگاهها استفاده کرد.
سرپرست سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران در خصوص ساماندهی بیماران روانی و مشکلات عدیدهای که پیرامون این مبحث وجود دارد، گفت: با مشکلات این حوزه آشنا هستیم، اما باید درحوزهی اجرایی و مفهوم نظری تعاملی ژرف صورت گیرد و آنگونه که شایسته است کار را جلو ببریم و نقایص را مرتفع کنیم.
این مقام مسئول در شهرداری تهران با اشاره به همکاری بین بخشی ارگانهای همکار در حوزهی آسیبهای اجتماعی یادآور شد: اگر ۱۲ ارگان دست اندرکار به وظایف و عملکرد خود در حیطهی تحت اختیارشان عمل کنند، و با ظرفیت سازی خانواده و جامعه، فعال سازی مسئولان محلی، سازمانهای غیر دولتی و ngoها، بخشهای دولتی، شورای شهر و روستا، فرمانداری و استانداری میتوانند به نتیجهی مطلوبی در این حوزه رسید.
نعمتی با اشاره به سهم خواهی برخی از ارگانها در خصوص مسئولیت اجتماعی بنگاههای اقتصادی تصریح کرد: زمانی که که در مورد csr بحث میشود عدهای میگویند مسئولیت راهبری با ماست، در حالی که در تشویق بنگاهها به رعایت مسئولیت اجتماعی و نقش آفرینی در حوزه آسیبهای اجتماعی گام مؤثری بر نمیدارند، چرا وقتی از مسئولیت اجتماعی صحبت میشود، توپ را به زمین شهرداری و مسئولان سیاسی میاندازند؟! در ساماندهی آسیبها بایستی مسئولانه عمل کرد و پاسخگویی و مسئولیت پذیری را سرلوحهی اقدامات خود قرار دهیم.
سرپرست سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص کار فوق العاده، تاکید کرد و افزود: طبق فرمایش ایشان در مقابله با آسیبهای اجتماعی نیازمند انجام کار فوقالعاده هستیم و باید توجه داشت که جدیت و پشتکار نقش ارزندهای در مبحث پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و رسیدن به نقطه مطلوب را ایفا میکند و مدیریت شهری تمام قد در این حوزه در کنار دیگر ارگانها همگام خواهد بود.
گفتنی است؛ این مجتمع در آینده نزدیک با حضور نمایندگانی از شهرداری تهران، استانداری و فرمانداری تهران، سازمان بهزیستی، دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، کمیته امداد (ره)، دانشگاه علوم پزشکی، ثبت احوال و دستگاههای اجرایی افتتاح خواهد شد.
انتهای پیام/