به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ سعیدی معاون فنی اداره کل انتقال خون استان زنجان گفت: با حضور نمایندگان وزارت بهداشت کشور اتریش از تمامی بخش های فنی این اداره کل بازرسی انجام گرفت و حتی یک مورد عدم انطباق ثبت نشد.
سعیدی با بیان اینکه در این بازدید تمامی فعالیت ها و فرآیندهای فنی انتقال خون و تولید پلاسما مورد تایید قرار گرفت افزود: این بازرسی ها، برای کسب مجوز ارسال پلاسمای تولیدی به منظور تهیه داروهای مشتق از پلاسما انجام می گیرد و در نهایت داروهای تولید شده نیز به مصرف افراد نیازمند می رسد.
وی گفت: این بازرسی ها موجب می شود که از پلاسمای مردم ایران برای خود آنها داروی مشتق از پلاسما ساخته شود و سیستم و کیفیت خدمات رسانی افزایش یابد.
معاون فنی اداره کل انتقال خون استان زنجان افزود: پلاسما بخشی از خون محسوب می شود که از طریق فرآوری خون های اهدایی به دست می آید و یا مستقیم از اهدا کنندگان با استفاده از فناوری های نوین به روش آفرزیس گرفته می شود.
سعیدی گفت :آفرزیس به معنای دریافت خون و جداسازی پلاکهای آن و سپس بازگرداندن خون به بدن فرد اهدا کننده میباشد که این عمل همچنین اهدای پلاکت نامیده میشود.
گفتنی است:پلاسما پس از انجماد به مدت 2 سال قابل نگهداری است و علاوه بر مصارف درمانی، داروهای حیاتی مهمی مانند ایمونوگلوبولین های وریدی، آلبومین و غیره از آن تهیه می شود.
انتهای پیام/ن