معاون اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره به تصویب آیین نامه شورای عالی سلامت و امنیت غذا تصریح کرد: با تصویب این آیین نامه اقدامات با جدیت بیشتر دنبال میشود.
وی سیاست گذاری برای ارتقای سلامت و امنیت غذایی و سلامت مواد غذایی صادراتی و وارداتی، بررسی و تصویب برنامهها و تدابیر بخشی و فرابخشی در اجرای سیاستهای ناظر بر سلامت و امنیت مواد غذایی را از قوانین احکام دائمی مصوب مجلس دانست و گفت: تعیین و پایش شاخصهای اساسی سلامت و امنیت غذایی، تصویب استانداردهای ملی پیوست سلامت برای طرحهای توسعه ای، تصویب برنامه اجرایی سامانه خدمات جامع و همگانی سلامت و امنیت غذا، تصویب سازوکارهای نظارتی و رسیدگی به گزارشهای نظارتی و ایجاد هماهنگی میان دستگاههای اجرایی مربوطه، از دیگر قوانین احکام دائمی مجلس است.
ایازی با اشاره به ساختار دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بیان کرد: در راس این دبیرخانه، رئیس دبیرخانه و بعد از آن گروه سیاست گذاری و هماهنگی فرابخشی سلامت، گروه سیاست گذاری و هماهنگی بخشی سلامت و گروه اطلاعات و دانش راهبردی سلامت هستند.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره به کاهش سهم واردات روغن پالم به کل روغنهای وارداتی به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای این شورا در حوزه امنیت غذایی و تغذیه در ۴ سال گذشته گفت: بازنگری استانداردهای گندم، آرد و نان با تمرکز کاهش میزان نمک نان و افزایش تعداد فروشگاههای تحت پوشش مانیتورینگ سموم از دیگر دستاوردهای شورا به شمار میرود.
وی با اشاره به برگزاری اولین مجمع ملی سلامت در اسفند سال ۹۵ به عنوان یکی از دستاوردهای مهم دبیرخانه از سال ۹۵ افزود: انعقاد تفاهم نامههای همکاری بین بخشی با وزارتخانههای جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، ورزش و جوانان و نیروی انتظامی، تدوین پیش نویس تفاهم نامه با وزارتخانههای کشور شامل صنعت و معدن، امور خارجه و شهرداری تهران، تشکیل و فعال سازی کمیتههای اجرایی برای پیگیری اجرای تفاهم نامههای همکاری بین بخشی، تشکیل و فعال سازی دبیرخانههای سلامت در ۳ وزارتخانه جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و ورزش و جوانان و تعیین فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت و درصد عوارض پیشنهادی بر آنها از دستاوردهای مهم دبیرخانه این شورا است.