به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ دانیال فرهیخته کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: برخی نانواییهای این شهرستان به سفارش مشتری به نان، سبوس اضافه میکنند که پاشیدن سبوس به صورت جداگانه بر روی نان کاری غیر بهداشتی و اشتباه است.
وی افزود: برای تولید نان سبوس دار استاندارد باید سبوس آن در کارخانه به آرد اضافه شود.
فرهیخته ادامه داد: تعدادی از نانوایان سبوس فلهای از کارخانههای آرد خریداری و به آرد مصرفی اضافه میکنند که این کار به هیچ عنوان بهداشتی نیست، زیرا ممکن است هنگام جداسازی سبوس، آلودگیهای شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس ایجاد شود.
کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم بیان کرد: میزان سبوس گیری از آرد در کارخانههای آرد باید کاهش یابد و سبوس باید طبق استانداردهای مشخص شده در نانها وجود داشته باشد.
شهرستان جهرم در ۱۹۳ کیلومتری جنوب شرقی شیراز است.
انتهای پیام/ر