معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد.

سالاد هویج با ماست

مواد اولیه :

  • هویج (متوسط) ۳ عدد
  • ماست ۱ تا ۱.۵ لیوانروغن (زیتون) 2 ق.غ
  • نمک 1 ق.چ
  • سیر (رنده شده) سیر 2 حبه
  • سس (مایونز) 1 ق.غ
  • شوید (تازه) میزان دلخواه

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

طرز تهیه:

  1. هویج ها را رنده کنید.
  2. آنها را به مدت ۱۰ دقیقه با کمی نمک تفت دهید.
  3. در یک کاسه بزرگ، هویج پخته شده، ماست، روغن زیتون، سیر، سس مایونز و شوید را با یکدیگر مخلوط کنید.

سالاد هویج با سیب و انار

مواد اولیه :

  • هویج 3عدد
  • سیب 1عدد
  • انار (دان شده) نصف لیوان
  • كشمش 2قاشق غذاخوری
  • عسل 3قاشق سوپخوری
  • سس مایونز 2قاشق غذاخوری
  • آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

طرز تهیه :

  1. ابتدا هویج را شسته و پوست بگیرید و با رنده درشت رنده بزنید.سیب را نیز پوست گرفته و به صورت مربعی خرد كنید.
  2. عسل را داخل تابه ای ریخته و صبر كنید تا بجوشد و حباب بزند در این حالت عسل كاملا نرم و روان خواهد شد.هویج ها را داخل عسل ریخته و كاملا تفت دهید تا براق شوند.در انتها كشمش را هم به عسل اضافه كنید.
  3. ظرفی را آماده كنید و هویج و كشمش را داخل آن بریزید و بعد سیب را هم به آنها اضافه كنید.
  4. آبلیمو و سس مایونز را با هم مخلوط كرده و روی سالاد بریزید و در انتها انار دان شده را روی سالاد ریخته و برای سرو آماده كنید.

نكات:

  • در صورت تمایل كشمش را حذف كنید.
  • اضافه كردن مقداری گردوی خرد شده سالاد شما را خوشمزه تر میكند.
  • میتوانید به عسل مقداری زعفران هم اضافه كنید.
  • در صورت تمایل این سالاد را به همراه سالاد كاهو یا كلم سرو كنید.

منبع: سایت سوران

انتهای پیام/

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.