به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ما معمولا هنگام مهمانی ها، خوراکی های متنوعی از جمله گوشت قرمز، ماهی و مرغ، سبزیجات و انواع میوه ها، تدارک می بینیم. اگر این خوراکی ها در مدت زمان کمی مصرف شوند، مشکلی به وجود نمیآید اما نگهداشتن آنها در زمانی طولانیتر، خطر آلودگی و مسمومیت غذایی به همراه دارند. در اینجا روش نگهداری چند نوع خوراکی شرح داده شده است:
ژامبون
برای نگهداری ژامبون، باید آن را از پلاستیک خودش درآورده و با پارچهای تمیز بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود. سپس در یخچال نگهدارید. اما ژامبون نگهداری شده در یخچال باید فورا مصرف شود. در غیراینصورت آن را در فریزر و به صورت منجمد نگهداری کنید.
گوشت سرخ شده
گوشت سرخ و پخته شده را حداکثر ۴۸ ساعت می توان در یخچال نگهداشت. البته دمای یخچال هم باید کمتر از ۵ درجه سلسیوس باشد. درضمن گوشتی که قبلا فریزری بوده و سپس پخته شده است، نباید دوباره فریزری کرد. زیرا هنگام فرآیند ذوب شدن دوباره میزان آلوده شدنشان زیاد میشود.
گوشت مرغ و غذاهای دریایی
گوشت مرغ و غذاهای دریای پخته را هم نباید بیشتر از ۴۸ ساعت در یخچال نگهداشت. البته اگر گوشت مرغ تازه را پختهاید، می توانید آن را به صورت منجمد هم نگهدارید. اما مراقب باشید گوشت مرغ خوب پخته نشده به راحتی به باکتریهای مهلک سالمونلا و کامپیلوباکتر، آلوده میشود. یخ مرغ منجمد هم باید با قرار دادن در یخچال، ذوب شود. غذاهای دریایی را هم می توان در فریزر درون ظرفی که هوا وارد آن نمی شود، نگهداشت.
سبزیجات
این خوراکیها کمتر احتمال سمی شدن دارند. بنابراین میتوانید آنها را درون پارچه یا کاغذی، پیچیده و تا ۳ روز در یخچال نگهدارید.
اگر غذایی تا ۲ ساعت بیرون از یخچال مانده بود، میتوانید آن را مصرف کنید اما بیشتر از آن زمان، غذا دیگر غیرقابل مصرف است.
بیشتر بخوانید: چگونه مواد غذایی را برای مدت طولانی تازه نگه دارید؟
منبع:طبنا
انتهای پیام/