به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ حجتالاسلام حسن مصباح یزدی عضو هیأت علمی موسسه امام خمینی اظهار کرد: بخش قابل توجهی از مشکلات ما ناشی از عمل نکردن به دین است.
وی با تاکید بر تضاد و تناقض دینداری جامعه اسلامی با منافع دشمنان عنوان کرد: بر این اساس همه هجمههای دشمنان اعم از جنگ سخت و نرم با هدف از بین بردن دین ما صورت میگیرد.
عضو هیأت علمی موسسه امام خمینی خاطر نشان کرد: دشمن با هدف مقابله با مظاهر و رفتارهای دینی و الگوی زندگی ما با استفاده از اهرمهای مانند تبلیغات، ایجاد مد و شبکههای فراوان در اختیار، ریشهها و باورهای دینیمان را نشانه گرفته است.
مصباح یزدی با اشاره به اینکه بر این اساس راه حل مقابله با دشمن در تعمیق باورهای دینی است، ادامه داد: از این طریق دشمن نمیتواند، ریشههای دینی ما را ضعیف کند.
وی در ادامه با نگاهی به نقش دین در زندگی و وجود تلقیهای متفاوت از آن گفت: در تلقی درست از دین باید گفت که زندگی شامل سه بخش زندگی پیش از تولد، در دنیا و پس از مرگ است که هر کدام از آنها مقدمهای بای زندگی بعدی هستند.
عضو هیأت علمی موسسه امام خمینی اظهار کرد: وقتی منظور از دین وحی آسمانی و راهنمایی خداوند از طریق پیامبران است، دین چارچوبها را تعریف و مرزهای بین حلال و حرام را تعیین میکند.
مصباح یزدی با تاکید بر ضروری بودن راهنمایی انبیاء الهی برای انسانها عنوان کرد: با این تلقی دین بسیار مهم بوده و در زندگی حاشیهای و مخصوص زمان خاصی نیست که در نهایت هدف آن تامین سعادت دنیوی و اخروی انسان است.
وی ریشه بسیاری از مشکلات را در عمل نکردن به دین دانست و افزود: بر این اساس جامعه اسلامی زمانی پیشرفت میکند که قاطبه مردم دین را دست شناخته و به آن عمل کنند.
عضو هیأت علمی موسسه امام خمینی خاطر نشان کرد: بر این اساس به منظور تعمیق باورهای دینی در جامعه باید در وهله اول آموزههای دینی را به درستی بیاموزیم.
مصباح یزدی با اشاره به تعدد شبهات، سوالات و ابهامات دینی و القاء آنها از سوی دشمنان گفت: شبهات و ابهامات حد و حصری نداشته و مدام در حال تولید هستند، از طرفی بسیاری از آنها منشأ واحدی دارند.
وی تاکید کرد: با اصلاح ریشههای فکری و دستیابی به مبانی فکری درست به خودی خود به بسیاری از سوالات و ابهامات پاسخ داده میشود.
عضو هیأت علمی موسسه امام خمینی بیان کرد: البته یکی از نقایص عمده این است که علاوه بر ضعیف بودن نحوه عرضه، عملکرد رسانهها در این زمینه نیز ضعیف است.
انتهای پیام/م